8:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov je po 46 letech v divizi!


Branky


15. O. Nýber , 24. J. Tolar , 29. J. Tolar , 55. J. Tolar , 69. J. Tolar , 71. O. Nýber , 77. J. Tolar , 89. J. Liška
0

Ostrov hostil v rámci předposledního kola krajského přeboru Sokol Citice a v případě výhru alespoň za dva body, mohl předčasně slavit postup do divize. Role favorita se zhostil Ostrov na výbornou a po 46 letech si zahraje divizi. Citice zdolal jednoznačně 8:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov od samého začátku zápasu věděl, co je ve hře a podle toho také k samotnému utkání přistoupil. Domácí hráči na hřišti běhali, byli aktivní, důrazní a hostujícím Citícím nezbývalo nic jiného, než se bránit útočným výpadům svých protivníků. Skóre zápasu se poprvé otevřelo v 15. minutě, když se trefil Ondřej Nýber. Úvodní branka domácí tým uklidnila a na hřišti byly vidět pohledné kombinační akce. Jednu z nich zakončoval ve 24. minutě Jan Tolar. Ten se proti Citicím rozstřílel a byl nakonec největším rozdílovým článkem. Za dalších pět minut se totiž prosadil podruhé a Ostrov odcházel do šaten se tříbrankovým náskokem.

 

 

Ve druhém poločase byl k vidění podobný fotbal jako v tom prvním s tím rozdílem, že Ostrov přidal dalších pět branek. Citice se sice snažily o atak Süttovy branky, jenže brankář Ostrova byl ve všech okamžicích naprosto pozorný a nedovolil soupeři ani jednou skórovat. Když se navíc v 55. minutě prosadil opět Jan Tolar, bylo to už 4:0. A ze strany ostrovského útočníka to nebylo stále vše. Za další necelou čtvrt hodinu mířil Jan Tolar opět přesně mezi tři tyče a zvyšoval už na propastných 5:0. Pak se prosadil Ondřej Nýber a po něm? Ano, opět Tolar Tomu v utkání vyšlo na co sáhl a v listině střelců se nakonec objevil pětkrát. Když se navíc ještě minutu před koncem prosadil Jan Liška, mohl Ostrov po vítězství 8:0 slavit po 46 letech postup do divize.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Glanc [-] (81. D. Horvát [-] ) , M. Rašman [-] (63. M. Karbula [-] ) , F. Tomáň [-] , J. Liška [-] - J. Horváth [-] , O. Nýber [-] , M. Kobera [-] , M. Matoušek [-] - M. Novotný [-] (46. P. Luksch [-] ) , J. Tolar [-]

Sokol Citice
M. Moule [-] (70. A. Škarda [-] ) - M. Hamouz [-] (46. D. Rajtšlegr [-] ) , P. Živný [-] , R. Stöckner [-] , J. Dlouhý [-] , M. Prečan [-] (77. F. Vilček [-] ) , J. Bílek [-] , M. Kessl [-] (33. Z. Sopr [-] ) , P. Širochman [-] , D. Psota [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 52. M. Rašman - 52. M. Prečan .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Štěřík Filip - MELNIČUK Vladimír, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.