2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:00

20.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka prohrála na domácím hřišti s Novým Sedlem


Branky


60. F. Jílek , 88. J. Durdis - 13. E. Lakatoš (p.) , 44. L. Macák , 75. R. Rychna
0

Karlovarská Lokomotiva, která v posledním utkání prohrála těsně na hřišti Toužimi, přivítala v rámci 20. kola na svém hřišti tým Nového Sedla, které chtělo odčinit porážku na domácí půdě s Mariánskými Lázněmi. Po vyrovnaném zápase se nakonec radovali hostující hráči, kteří zvítězili těsně rozdílem jedné branky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí tým, který byl aktivní a dral se do zakončení. Během úvodních deseti minut se mohla Lokomotiva prosadit hned dvakrát, jenže tváří v tvář gólmanovi Pelechovi neuspěli, když jednou mířili mimo tyče a jednou zasáhl zmíněný brankář hostujícího celku. Dvě nevyužité příležitosti trápily Karlovy Vary o tři minuty později, kdy zahrál domácí obránce rukou v pokutovém území a pokutový kop proměnil Eduard Lakatoš. V dalších minutách hry byli na balónu více hráči hostujícího Nového Sedla, na druhou stranu museli ale dávat pozor v obrané fázi, protože Lokotka se snažila o rychlé brejky. Při jednom takovém však domácí hráč uklouzl, ztratil míč a z následného kontru se nemýlil Lukáš Macák, jenž poslal minutu před koncem poločasu Baník do dvoubrankového trháku.

 

 

Ve druhém poločase se snažila Lokomotiva minimálně snížit nepříznivý výsledek a její snaha byla oceněna v 60. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal míč na nohu Františka Jílka, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě a snížil na rozdíl jediné branky. Po vstřelení kontaktní branky se sice Karlovy Vary snažily o zatlačení soupeře, jenže pozorná obrana Baníku fungovala perfektně a domácímu celku nedovolila trvalejší usídlení v prostoru kolem branky. Místo vyrovnání tak přišel další gól z kopačky novosedelského hráče, jmenovitě Radka Rychny, který krásnou střelou rozvlnil síť za zády Ešnera potřetí. Nové Sedlo si následně svůj dvoubrankový náskok poctivě hlídalo až do 88. minuty, kdy se trefil domácí Jiří Durdis. To bylo ale ze strany Karlovarských vše. Baník tak získal v dramatickém utkání tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Zápas, ve kterém jsme měli více šancí, bohužel bez gólového zúročení pro nás. Naopak soupeři proti nám dokáží skórovat prakticky z každého většího ohrožení branky. Na to se ale nemůžeme vymlouvat, protože v 10. minutě jsme měli vést o dvě branky a rozhodnout tím tento zápas, který jsme si prohráli sami.




Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] (66. P. Pěkný [-] ) , P. Kotrla [-] (77. R. Veselský [-] ) , F. Jílek [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , L. Válek [-] , R. Kolář [-] , J. Durdis [-] , D. Malcát [-] (79. Z. Dvořák [-] ) , J. Kolář [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - J. Vican [-] , M. Müller [-] , P. Karásek [-] , E. Lakatoš [-] - P. Šebl [-] (86. M. Pešák ml. [-] ) , B. Rychna [-] , L. Macák [-] , K. Kalina [-] - R. Kaňok [-] , F. Škarda [-] (46. R. Rychna [-] ) -

ŽK: 57. F. Jílek - 31. K. Kalina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - ŠTĚŘÍK Filip, GRYC Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.