5:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov nasázel Chodovu pět branek a i nadále se přetahuje o první místo


Branky


5. M. Novotný , 26. J. Tolar (p.) , 29. P. Luksch , 41. J. Horváth , 52. M. Novotný - 69. D. Frána
0

Ostrov, který se o první příčku dělí s Mariánskými Lázněmi, přivítal v rámci 15. kola krajského přeboru na svém hřišti tým Chodova. Ten se v dosavadním průběhu sezony drží ve středu tabulky a v prvním jarním utkání remizoval s karlovarskou Lokomotivou. Domácí v zápase zvládli roli favorita a Spartak porazili jednoznačně a s přehledem 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov začal utkání výborně a od začátku byl aktivnějším týmem. Už v 1. minutě se mohl prosadit Novotný, jenž svoji stoprocentní šanci nevyužil. Musel si tak na gólový příspěvek počkat do minuty 5. Tolar přihrával Koberovi, jenž posunul právě na Milana Novotného, který už jen dával do prázdné brány. Domácí byli i nadále výborní na míči a drali se do útoku. To jim také přinášelo ovoce. Ve 26. minutě si došel pro faul v pokutovém území Novotný a Jan Tolar se penalty tím nejlepším možným způsobem. Za další tři minuty se navíc dostal domácí Ostrov do tříbrankového vedení, když si Patrik Luksch naběhl na centr Horvátha. Druhý jmenovaný se také postaral o poslední branku prvního poločasu, když poslal míč do brány z přímého kopu. Do šaten se tak odcházelo za stavu 4:0.

 

Druhý poločas sice nepřinesl tolik gólů jako ten první, ale ostrovští hráči byli i nadále lepším týmem a svému soupeři nedávali příliš šancí k tomu, aby mohl s výsledkem něco udělat. Pátou branku zápasu dával v 52. minutě Milan Novotný, který střílel perfektně z dvaceti metrů. Ostrovští pak sáhli ke střídání čtyř hráčů, po kterém se hra vyrovnala. To přineslo Chodovu možnost pokutového kopu jehož exekutorem byl Bečvář. Ten ji sice proměnil, ale rozhodčí ji nechal opakovat. A to už tak dobře nedopadlo a chodovští stále na první branku utkání čekali. A dočkali se. V 69. minutě se po narážečce dostal k balónu Denis Frána, který vstřelil čestnou branku hostujícího celku. Zápas se pak už jen spíše dohrával, protože o vítězi utkání bylo rozhodnuto. Ostrov tak zvítězil jednoznačně 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Ivan Filip: Utkání bylo jednoznačné od první minuty, kdy jsme si vytvořili tlak na soupeře, který byl dost omlazený a hráči nestačili na naše zkušené hráče. V první minutě měl stoprocentní šanci Milan Novotný, který byl sám pře bránou, ale tu nevyužil. V páté minutě dal Novotný na 1:0 po pěkné akci, kdy Tolar přihrával Koberovi, ten před bránou dával Novotnému a ten poslal míč do prázdné brány. Měli jsme stálý tlak, vytvářeli si šanci za šancí, soupeře jsme k ničemu nepouštěli. Pak byl faul na Novotného a Tolar zvyšoval skóre proměněnou penaltou. Další gól dal Luksch, který si naběhl na centr od Horvátha. Na 4:0 dával Horváth z trestného kopu. Mohli jsme poločas vyhrát o více branek, měli jsme na to šance, ale neproměnili jsme je. Ve druhém poločase poslal krásnou střelu ze dvaceti metrů Novotný a bylo to 5:0. Pak jsem najednou vystřídal čtyři hráče, aby si zahráli všichni, aby se to trochu roztříštilo. Hra se pak trochu vyrovnala, spíš se zápas dohrával. Soupeř nedal v 61. minutě penaltu, ale nakonec korigoval na 5:1. Bylo to jednoznačné utkání.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Ostrov nás přejel. Byl kvalitou úplně někde jinde.



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] - M. Karbula [-] , F. Tomáň [-] (58. P. Filák [-] ) , J. Liška [-] (58. D. Horvát [-] ) - J. Horváth [-] (65. T. Wolf [-] ) , M. Kobera [-] , O. Nýber [-] (65. J. Vrba [-] ) , J. Glanc [-] - J. Tolar [-] , M. Novotný [-] , P. Luksch [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] , M. Bečvář [-] (70. T. Kovařík [-] ) , D. Podolník [-] , A. Vild [-] , O. Šteg [-] , P. Macák ml. [-] (53. A. Tóth [-] ) , J. Štěpán [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , J. Macák ml. [-] (74. M. Kruliš [-] )

ŽK: 80. M. Novotný - 70. D. Frána .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - TALPÁŠ Petr, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.