3:2p.
(1:2)
13. R. Domin
33. T. Bereczký (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

14.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola dopadl lépe pro Mariánky. Ty porazili Březovou po penaltách


Branky


18. J. Kovařík , 63. J. Kovařík - 13. R. Domin , 33. T. Bereczký (p.)
0

Hned první utkání jarní části krajského přeboru nabídlo šlágr kola v podobě boje o první, tedy i postupové, místo do divize. Domácí Mariánské Lázně měly v přípravě výborné výsledky a v souboji proti Březové byly mírnými favority. Do zápasu však museli Mariánskolázeňští nastoupit bez několika opor a i vzhledem k tomu byl k vidění krásný, vyrovnaný fotbal, na jehož konci se oba týmy podělily o body po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali utkání aktivně a už v 8. minutě se mohli ujmout vedení. Střelu Peterky však stihl vyrazit na břevno své branky Šmejkal. Na druhé straně se o dvě minuty později zase blýskl Kocourek, jenž vychytal v brejku Kováře. Skóre se tak měnilo až v minutě 13. a ruce nad hlavu zvedali hráči hostující Březové. Po rychlé kombinační hře přilétl centr z pravé strany k Romanu Dominovi, který poslal míč nechytatelně pod břevno domácí branky. Hosté se však z vedení neradovali dlouho. Za pět minut si totiž postavil míč k přímému kopu Jaroslav Kovařík, který ho zakroutil přímo do levého růžku březovské branky a bylo vyrovnáno. Hra se po vyrovnání trochu uklidnila a na hřišti bylo k vidění i několik nepřesností. Ve 33. minutě se ale hosté poprvé a také naposledy dostali do vedení. Po faulu v pokutovém území byla nařízena penalta, kterou bezpečně proměnil kanonýr Tomáš Bereczký. Za stavu 1:2 z pohledu domácích také odcházeli obě mužstva do šaten.

 

 

Ve druhém dějství měla více ze hry domácí Viktorka, která se drala za vyrovnáním. A v 63. minutě se ji to podařilo. Sadílek totiž vysunul Kavalíra, jenž poslal míč na volného Jaroslava Kovaříka a ten nasměřoval hlavou míč za záda Kocourka. Po vyrovnání pokračovaly Mariánské Lázně v tlaku, na jehož konci byl sporný souboj v šestnáctce. Rozhodčí Matějka však penaltu nepískal, a tak se pokračovalo za nerozhodnutého stavu. Hostující celek se ale také dostával do šancí a zejména jeho standartní situace dělaly domácím vrásky na čele. Brankář Šmejkal si ale nakonec se všemi dokázal poradit. Stejně tak, jako Kocourek dokázal pár minut před koncem zlikvidovat hlavičku Cinkaniče. Hosté se ještě jednou před posledním hvizdem pořádně zapotili a to když hezky zakombinoval Kabelák s Kafkou a druhý jmenovaný poslal po hokejovém blafáku Mariánky do vedení. Proti tomu byl však čárový sudí, který signalizoval ofsajd. Utkání mezi Mariánskými Lázněmi a Březovou tak dospělo až do pokutových kopů. V těch byli nakonec šťastnější domácí borci, kteří získali prémiový bod a udrželi se tak na špici tabulky krajského přeboru.  



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Do poslední chvíle jsme před soupeřem tajili problémy, kdy se nám zranili tři stopeři a museli jsme celou situaci řešit tak, že jsme ta dali krajní obránce. Nakonec to dopadlo jak to dopadlo a remíza byla asi zasloužená. Soupeř byl výborný. Jejich urostlí hráči zahrávali výborně standartky a v téhle dovednosti nás předčili. My jsme hráli fotbal, na který máme a remíza byla zasloužená. Na penalty to je o tom, kdo povolí nervy a s tím stavem v jakém jsme nastupovali, jsme spokojení. Musím jen říct, že mě zklamal výkon rozhodčích, který se mi nelíbil.

FK Olympie Březová
Petr Peterka: K utkání jsme zajížděli s velkým respektem na základě velkých ambicí soupeře vzhledem k postupu a posílení. Utkání jsme zvládli velice dobře, bylo velice vyrovnané a to oboustranně. V určitých pasážích měl převahu soupeř, v určitých pasážích zase my. Hráči nastoupili s obrovským nasazením, velkou chutí a ne nadarmo bojují o špici fotbalového kraje jdou za obhajobou z loňského ročníku. To, že jsme prohráli na penalty, to je loterie a s výsledkem jsme na začátku jarní části velice spokojení.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - V. Kotous [-] - M. Drahorád [-] , D. Cinkanič [-] - J. Kovář [-] , P. Holub [-] - J. Sadílek [-] , J. Kovařík [-] , P. Kavalír [-] (81. T. Kabelák [-] ) , A. Král [-] , V. Kafka [-]

FK Olympie Březová
L. Kocourek [-] - M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] , J. Elijáš [-] , T. Veselovský [-] - J. Šellong [-] , R. Domin [-] , T. Bereczký [-] , M. Svůra [-] , P. Peterka [-] (90. M. Slabyhoudek [-] ) , M. Čižnár [-] (70. V. Škoda [-] ) -

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.