Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec zvítězil v domácím utkání o dva góly


1

     Po vyrovnané první půli, domácí Sedlec nakonec zvítězil rozdílem dvou branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Skóre utkání již ve 4.min. otevřel vlastní brankou hostující hráč Tomáš Bláha. Domácí nečekaně vedli 1:0. Hostující hráči se však nenechali tímto vlastním gólem znechutit a v 11.min. se po zdařilé akci k míči jako poslední dostal Josef Hlaváč a srovnal na 1:1. Další gól v tomto utkání opět padl z kopaček hráčů Kyselky a ve 35.min. se trefil Denis Rauscher. Stav 1:2. Domácí hráči však do přestávky založili protiútok a Radek Patera srovnal skóre utkání na 2:2. Za tohoto stavu odešli hráči po prvních 45.minutách na přestávku. 

     Domácí trenér provedl po přestávce jednu změnu v sestavě. Vystřídal Jakuba Horvátha za Jana Budila a oba týmy se do sebe opět zakously. Tím aktivnějším týmem v následujících minutách byli domácí, kteří svojí aktivitu proměnili v gólové zásahy a to v 70. a v 78.min. Úspěšným střelcem byl Dalin Schonwalder. Stav utkání byl 4:2 pro domácí celek. Hostující hráči však v 88.min. snížili na 4:3 Denisem Rauscherem. Domácí vzápětí po zdárné akci opět navýšili skóre Dalinem Schonwalderem. Stav byl rázem 5:3. Za tohoto stavu utkání také skončilo. Hlavní rozhodčí Miloslav Polívka udělil na straně domácích dvě žluté karty a na straně hostů jednu žlutou kartu. 



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
L. Berger [-] - M. Kašák [-] , F. Horváth [-] , M. Kováč [-] , J. Janáček [-] , P. Bílý [-] (63. D. Campisano [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Horváth [-] (46. J. Budil [-] ) , R. Patera [-] , F. Petra [-] , Š. Oncikr [-]

SK Kyselka
D. Voráček [-] - D. Rauscher [-] , J. Hlaváč [-] , D. Homolka [-] , T. Doležal [-] , L. Kába [-] , F. Vandák [-] , V. Bečvář [-] , T. Bláha [-] , L. Diviš [-] , V. Hudec [-]

ŽK: 59. F. Petra , 87. M. Kováč - 59. L. Diviš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KREJČÍ Zdeněk (N), ONCIRK Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 09:55
sedlec myslim ze nevyhral dlouho a myslim ze je cas uspokojit divaky .. tipuju 5-3