Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

26.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchní celek Nejdek jednoznačně vyhrál nad svým soupeřem ze Stružné


Branky


1

     V současné době čtvrtý celek z Nejdku porazil zcela jednoznačně dvanáctý tým ze Stružné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté z Nejdku se hned v první minutě zakousli do domácích hráčů a Jan Vašek se hned v prvních vteřinách prosadil první brankou. Tentýž hráč se ještě prosadil hned ve 3.min a v 8.min. a otevřel tak skóre zápasu v prvních minutách velkým rozdílem. Domácí byli zcela bezzubí, což naprosto využili kluci z Nejdku a v 16.min. opět skórovali střelou Jana Jílka. Vzápětí, za necelou minut, se opět prosadil kapitán Jan Vašek, který navýšil skóre na 0:5. Domácí brankář si musel připadat jako lovec balónů, protože ve 20.min. ze své sítě opět lovil míč po střele Jana Jílka. Stav 0:6. Obě mužstva si ještě vytvořila řadu šancí a to především hosté, ale do konce prvního poločasu již další branka nepadla. Hlavní rozhodčí Daniel Jaroš po 45.minutách odvedl hráče do kabin. 

     Do druhého poločasu obě mužstva nastoupili v nezměněných sestavách a byli to opět hosté, kteří zaznamenali branku. V 52.min. byl úspěšným střelcem Lukáš Vacek. Hosté měli hru zcela pod svojí kontrolou, kdy toto korunovali v 70.min. brankovou trefou Martina Benáka. Domácí hráči se velmi sporadicky dostávali k zakončení před hostujícím brankářem. Poslední gól v tomto utkání padl v 90.min. z kopačky Jakuba Vosmeka, který stanovil celkový výsledek na 0:9. Hlavní rozhodčí neudělil během zápasu žádný trest. 



Sestavy


TJ Stružná
L. Zbojan [-] - P. Rehák [-] - T. Štěch [-] , J. Švestka [-] - P. Forgo [-] , K. Brančík [-] , M. Paško [-] , P. Macek [-] - J. Vicaň [-] , R. Braun [-] , J. Dotzauer [-]

FK Nejdek B
J. Bílek [-] - J. Vosmek [-] , A. Mandous [-] , J. Vašek [-] , J. Jílek [-] , P. Ševčík [-] , J. Schlosser [-] , M. Benák [-] , J. Rutrle [-] , F. Rutrle [-] , L. Vacek [-]

Počet diváků: 13. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - RYPAR Daniel (N), JÍLEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 09:51
struzna potrebuje vyhrat na uderzeni , a do toho da ALL IN .. tipuju 3-2