Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek nasázel Kolové šest branek i přes ošklivé zranění domácího brankáře


Branky


0

     V současné době čtvrtý tým tabulky FK Nejdek B přivítal k nedělnímu utkání třetí tým tabulky FK Ajax Kolovou. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale jakoby tým Kolové nebyl ve své kůži a prohrál vysokým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl jednoznačně pro domácí.

     Do prvního poločasu nastoupili obě mužstva s odhodláním dát co nejdříve první branku a otevřít skóre utkání. Jako prvnímu týmu se to podařilo Ajaxu, který již ve 2.min. otevřel skóre utkání, kdy se po zdařilé akci do branky domácího brankáře Lukáše Pohana trefil Jakub Rosenberg.

V 5. minutě se však stala nemilá věc a domácí brankář musel po souboji s hostujícím hráčem být odvezen zdravotníky z důvodu zlomeniny holení a lýtkové kosti. I přes tuto nemilou událost se domácí  nenechali zaskočit a ve 12.min. vyrovnali stav utkání na 1:1, kdy Tomáš Chlup překonal hostujícího brankáře Přemysla Štrébla. Dalších přibližně 20.minut se nedělo nic zásadního. Obě mužstva si vytvářela gólové šance, ale brankáři obou týmů odváděli dobrou práci. Ovšem pouze do 33.min., kdy hostující bránkář za svá záda pustil gól z nohy Antonína Mandouse.  Tento hráč byl jako rozjetý vlak a hned ve 35.min. střelil další branku. Stav utkání byl rázem 3:1. Do konce prvního poločasu se ještě za domácí trefil ve 38. min. opět Tomáš Chlup a pojistil tak stav utkání na 4:1. Za tohoto stavu odpískal hlavní rozhodčí Marian Varga konec prvního poločasu.

Domácí si pojistili výhru

     Do druhého poločasu nastoupili domácí s úmyslem toto utkání dotáhnou do vítězného konce. Hosté jistě chtěli toto utkání přinejmenším vyrovnat. Obraz hry se nesl v duchu prvního poločasu, kdy se téměř prvních 20.minut nedělo nic zásadního. Oba týmy se snažily bránit své gólmany a zároveň soupeřova brankáře pokořit.  Několik gólových šancí bylo na obou stranách, ale proměnili pouze domácí a to v 64.min., kdy se po zdařilé akci trefil Jiří Schlosser a zvýšil stav utkání na 5:1. Do konce utkání padla ještě jedna branka a to opět na straně domácích, kdy v 76. min. svým hattrickem v zápase přispěl k výhře Antonín Mandous. Ajax se ještě snažil střelit nějaký gól, ale obrana domácích a domácí gólman byli proti. Hlavní rozhodčí Marian Varga ukončil utkání za stavu 6:1 a během utkání uložil na obou stranách po dvouch žlutých kartách. Nejdek si zaslouženě připsal tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek B
Manfréd Till ( trenér): " Zápas se vyvíjel ze začátku trošku překvapivě, ale náš tým nakonec soupeře jednoznačně přehrál. Jediná negativní věc byla zranění našeho brankáře po souboji s hostujícím hráčem. Nezaviněná srážka na mokrém povrchu pro našeho gólmana nedopadla vůbec dobře a musel být odvezen ze zlomeninou do nemocnice. Držíme mu palce, aby vše dopadlo pro něho dobře."




Sestavy


FK Nejdek B
L. Pohan [-] (8. M. Eliáš [-] ) - T. Chlup [-] , A. Mandous [-] , J. Vašek [-] , J. Valvoda [-] , R. Rejcha [-] , J. Schlosser [-] , M. Halapej [-] , J. Rutrle [-] , F. Rutrle [-] , L. Vacek [-]

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - P. Pokrupa [-] , S. Ježek [-] , M. Pokrupa [-] , J. Rosa [-] - R. Buchtele [-] (36. J. Sedláček [-] ) , L. Nekoranec [-] , J. Gábner [-] , P. Budina [-] , V. Petrák [-] - J. Rosenberg [-]

ŽK: 18. T. Chlup , 73. L. Vacek - 28. P. Budina , 40. L. Nekoranec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Varga Marian - JÍLEK Karel (N), BLAHNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.