2:3
(2:1)
35. O. Čech (p.)
53. V. Belbl
79. V. Belbl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

25.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání na hřišti Slavoje Bečov nakonec vyznělo pro hosty z Děpoltovic


Branky


14. T. Bílý , 29. T. Borek - 35. O. Čech (p.) , 53. V. Belbl , 79. V. Belbl
0
Jedenáctý celek Slavoj Bečov prohrál rozdílem jedné branky nad devátým celkem z Děpoltovic.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro domácí Slavoj

     Do prvního utkání nastoupili oba týmy s odhodláním střelit nějakou tu branku. Oba trenéři postavili nejlepší sestavu, kterou měli k dispozici. V prvních minutách byli aktivnější hosté z Děpoltovic, kteří založili ve 3. min. slibnou akci ve středu hřiště, kdy před vápnem se k míči dostal jejich útočník Roman Rober, ale netrefil bránku domácího gólmana Pavla Psohlavce.

Hosté měli více ze hry, kdy opět po vypracované akci zhruba v 9. min. se neprosadil hostující útočník a pálil vedle branky Slavoje. Domácí hráči se však také snažili o nějakou tu střelu. Toto se jim podařilo po akci z pravé strany , kdy se k míči dostal domácí hráč Martin Havlovic, ale rovněž minul branku hostů, kterou hájil Honza Hájek. Domácí hráči se více osmělili a ve 14. min. po chybě hostujícího brankáře se ujali vedení po střele dobře hrajícího Tomáš Bílého 1:0. Po tomto střeleném gólu si ještě domácí Slavoj vypracoval v 16. a 17. min. šanci, ale neskóroval.  Domácí hráči zhruba ve 29. min. založili akci ve středu hřiště, kdy se následně dostali na velké vápno, vystřelili a hostující brankář neudržel míč a Tomáš Borek dorazil míč do sítě hostů,  2:0. Hosté z Děpoltovic se však ani po této brance nevzdali, založili ve 35. min. po levé straně akci, a po sražení útočníka v pokutovém území nařídil hlavní rozhodčí utkání Rudolf Kozák penaltu proti Slavoji. Exekutorem za hosty  byl Ondra Čech, který nedal domácímu brankáři šanci a změnil skóre na 2:1.Domácí hráči sice ještě do konce utkání trošku zvýšili svoji snahu, ale do konce prvních 45. min. už žádná další branka nepadla, stále   2:1 pro Slavoj.

Druhý poločas brankově vyzněl lépe pro hosty

     Do druhé půle vystřídal domácí trenér Franta Ferenc dva hráče, hostující Olda Pospěch bezezměn. První minuty druhé půle opět lépe vyzněly pro hráče z Děpoltovic, kdy hned ve 2. min. vystřelil útočník Dan Hertl, ale minul branku. Následně zhruba za 2 minuty opět střela hostů, ale opět mimo branku. Hosté mírně zatlačili na domácí hráče a po dlouhém nákopu hostující obrany se míč dostal v 53. min. až k domácímu stoperu Josefu Branišovi, který nezvládnul kličku před velkým vápnem, kdy k míči se dostal hostující Venca Belbl a srovnal svoji střelou k tyči skóre utkání na 2:2. Po tomto zaváhání jinak dobře hrajícího kapitána Slavoje pustil hosty opět do hry. Průběh hry, byl po střelené brance celkem vyrovnaný. Domácí hráči si také vytvořili několik akcí, ale tyto vždy skončili nepřesnou střelou. Za domácí hráče se pokusil překonat brankáře hostů v 60. min. střelou dobře hrající domácí záložník Tomáš Bílý, ale scházela mu přesnost. Průběh hry byl, ale nahoru dolu a větší štěstí měli při koncovce hosté, kdy parádní trefu zařídil zhruba z 22 metrů dobře hrající Václav Belbl. Tento se v 79. min. zapsal tedy do listiny střelců. Stav po jeho pěkné střele, byl rázem 2:3. Hosté mohli ještě za malou chvíli navýšit skóre, ale centrovaný míč z pravé strany prošel malým vápnem a míč skončil v autu.  Domácí však také zazlobili  a dokonce nastřelili dřevno, ale míč neskončil v brance hostů.

Do konce druhé půle se již další hráči brankově neprosadili a šťastným týmem byly Děpoltovice, kteří v tomto utkání nakonec vyhráli 2:3.

Hlavní rozhodčí Rudolf Kozák udělil v tomto deštivém utkání na každé straně jednu žlutou kartu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
František Ferenc ( trenér): " Utkání bylo dle mého názoru celkem vyrovnané, hosté měli více štestí a střelili nám o jeden gól více a to rozhodlo utkání. Kluci nehráli špatně, ale škoda bodů."

TJ Děpoltovice
Olda Pospěch ( trenér): " Myslím si, že na začátku jsme měli více šancí, ale tyto jsme nedali. Domácí proměnili potom dvě šance a kluci museli dohánět. Nakonec jsme to dokázali a odvážíme si tři body. Vyrovnané utkání vyznělo tedy lépe pro nás."



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - J. Braniš [-] , L. Miko [-] , J. Holzäpfel [-] - M. Havlovic [-] , T. Bílý [-] , P. Špak [-] (46. J. Psohlavec [-] ) , S. Mollaev [-] , Š. Tichý [-] (46. E. Bílý [-] ) - E. Zelinka [-] , T. Borek [-] -

TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - R. Ruber [-] , D. Hertl [-] , T. Košťál [-] , K. Hubálek [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] (85. T. Križko [-] ) , M. Kolitsch [-] , L. Koteš [-] , M. Křehlík [-]

ŽK: 70. L. Miko - 86. T. Košťál .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kozák Rudolf - ŠPAK Jiří (N), BIČANÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.