M. Petr 70.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

25.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivě vyrovnané utkání na hřišti Božíčan


Branky


70. M. Petr - 73. M. Lorenz
0

     V současné době desátý tým tabulky Božíčany přivítali v sobotním utkání čtvrtý tým tabulky Čechii Dalovice. Hrálo se vyrovnané utkání, kdy si po jeho skončení každý tým připsal po jednom bodu do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu oba trenéři postavili to nejlepší, co měli k dispozici. Utkání začalo velmi vyrovnaně. Obě mužstva si vytvořila několik gólových šancí, ale žádnému se nedařilo gól vsítit do branky soupeře. Celkem 30 diváků se v prvním poločase žádného gólu nedočkalo. Hlavní rozhodčí Rudolf Kozák odváděl po prvních 45.minutách obě mužstva do kabin za stavu 0:0. 

     Do druhého poločasu nastoupili obě mužstva s větším odhodláním střelit branku. Trenér hostů Petr Richtář hned v úvodu vystřídal jednoho hráče. Trenér domácích Petr Lutzbauer si střídání ponechal na pozdější dobu. Utkání pokračovalo velmi vyrovnaně, ale první tým, který se mohl radovat ze střelené branky byl tým domácích, kdy se po zdařilé akci v 70. min. trefil Marcel Petr. Stav utkání 1:0. Hosté se nenechali zahanbit a v 73.min. se do sítě domácího brankáře Jakuba Irlbeka trefil Michal Lorenz a vyrovnal stav utkání na 1:1. Do konce utkání měli ještě obě mužstva několik šancí, ale zvýšit skóre se žádnému nepodařilo. Stav utkání po odpískání 90.minut skončil 1:1. Oba týmy si připsaly jeden bod do tabulky. Hlavní rozhodčí Rudolf Kozák udělil na straně domácích jednu žlutou kartu a na straně hostů tři žluté karty. 



Sestavy


SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Žigár [-] - M. Petr [-] , J. Mládenec [-] (63. T. Latislav [-] ) , M. Kabele [-] , M. Škuliba [-] , J. Rubáš [-] , L. Snopek [-] , V. Nitsch [-] , M. Heřmánek [-] , I. Ficík [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - M. Ondruš [-] (46. M. Bubla [-] ) , J. Schreiber [-] , J. Sedlák [-] , J. Hlůžek [-] , V. Mykhaylyuk [-] , J. Hegr [-] , J. Karásek [-] , P. Richtář [-] , P. Dvořák [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 78. L. Snopek - 74. M. Bubla , 77. J. Hegr , 80. J. Karásek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kozák Rudolf - VARGA Marian, PFREIMER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.