Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborné utkání těchto celků pro sebe nakonec rozhodli hráči z Karlových Varů


Branky


6. Z. Mudra , 8. M. Skořepa , 23. Z. Mudra , 45. Z. Mudra , 58. L. Khodl - 25. M. Gojkovič , 30. L. Merkl , 35. M. Gojkovič (p.) , 64. Z. Skala , 70. M. Királyi , 72. M. Gojkovič , 80. M. Királyi
0
    V součastné době sedmý tým tabulky Jiskra přivítala na svém hřišti lídra z Varů a byly vidět střelecké hody, které nakonec pro sebe urvali mladí hráči 1.FC
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství, byli domácí hráči právem ve vedení

      Do prvního dějství postavili oba trenéři to nejlepší co měli k dispozici. Byť domácí hráči jsou na sedmém místě v tabulce, tak v prvních minutách vlétli nebojácně na hráče z Varů a již v 6. min. zakončil do branky Varů, střelec  Zdeněk Mudra.  Pěkná návštěva 80-ti  přihlížejících diváků byla v údivu. Domácí hráči byli nabuzeni a tento úžasný začátek potvrdili v zápětí v dalších 2. minutách, kdy po pěkné kombinaci se k míči dostal domácí střelec Martin Skořepa a opět prostřelil hostujícího brankáře Michala Svobodu. Stav utkání,  bylo rázem v 8. min. 2:0 pro Jiskru.

Domácí hráči zcela zaskočili hráče z Varů, kteří toto asi neočekávali. Domácí hráči však ve svém pěkném tempu dále pokračovali a ve 23. min. se opět prosadil Zdeněk Mudra a již to bylo 3:0. Hosté se však brzy oklepali a ve 25. min. se jim podařilo po hezké akci snížit na 3:1. Šťastným střelcem za hosty, byl Miloš Gojkovič. Utkání bylo z obou stran velmi pohledné a kombinace domácích střídaly kombinace hostů. Hosté se více osmělili a ve 30. min. snížil za FC Lukáš Merkl. Stav byl 3:2.

Ve 35. min. hlavní rozhodčí utkání Petr Vaněček nařídil po faulu na hostujícího hráče pokutový kop proti Jiskře. Exekutorem za hosty, byl Milan Gojkovič. Stav byl rázem srovnaný 3:3 a začalo se od začátku.Domácí hráči však nesložili zbraně a těsně před koncem prvního poločasu ve 45. min. opět svým třetím gólem v utkání navýšil skóre opět výborně hrající  Zdeněk Mudra. Domácí se ujali v tomto pěkném prvním dějství vedení 4:3. Domácí trenér mohl být s tímto výsledkem zatím velmi spokojený.

Druhý poločas urvali pro sebe mladí hráči z Varů

     Do druhé půle oba trenéři poslali stejné hráče a povedený zápas za pěkného počasí mohl dále pokračovat. Domácí zatím vedli a očekával se stejný průběh jako v prvním dějství. Domácí hráči byli stále na koni a svoji dobrou hrou byli dobrým soupeřem Varů. V 58. min. Jiskra  opět založila pohlednou akci na jejímž konci stál Lukáš Khodl a navýšil stav na 5:3.

Zdálo se, že se v tomto utkání schyluje k překvapení kola, ale proti byli hráči z Varů. V 63. min. se hosté prosadili svým zdárným útokem a Zdeněk Skala snížil na 5:4. Zhruba za 7. minut začal úřadovat Michal Királyi  a svoji trefou v 70. min. vyrovnal na 5:5. Hosté byli na koni po této střelené brance, protože neutehlo ani pár minut a Milan Gojkovič se prosadil a zvýšil brankové skóre svého týmu na 5:6. Divácí museli být velmi spokojeni, protože utkání mělo parádní průběh a hlavně podalo hodně branek. Poslední slovo měli dobře hrající hosté a to v 80. min., kdy se po ukázkové akci prosadil opět mladý hráč Michal Királyi a stav byl již 5:7. Domácí hráči mohli ve druhé půlce snížit z nařízené penalty, ale toto se jim nepodařilo a tak atraktivní utkání nakonec pro sebe urvali hráči FC K. Vary a odváží si další cenou výhru ze hřiště výborně hrající Jiskry.

Hlavní rozhodčí Petr Vaněček udělil v tomto parádním zápase pouze jednu žlutou kartu a to na straně FC.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
František Mandula ( vedoucí mužstva): " Padalo hodně branek. Bylo to parádní utkání z obou stran, které se muselo líbit divákům. Já musím naše kluky pochválit, že toto utkání odehráli ve velkém stylu i když jsme nakonec prohráli. Kluci z Varů ke konci utkání měli více sil a to rozhodlo. Je zde vidět, že mladí hráči trénují a jsou dobře připraveni."




Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Jíra [-] - L. Khodl [-] , M. Richter [-] (73. M. Ploc [-] ) , M. Málek [-] , M. Zemianek [-] (81. Z. Hurban [-] ) - M. Skořepa [-] (77. M. Šiml [-] ) - D. Štěpán [-] , J. Václav [-] , L. Havel [-] , Z. Mudra [-] (88. L. Lévai [-] )

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , M. Gojkovič [-] (73. P. Bitman [-] ) , L. Merkl [-] , M. Dojáček [-] (30. P. Němec [-] ) - M. Királyi [-] , Z. Lhoták [-] , Z. Skala [-] (81. J. Nový [-] ) , M. Holcman [-] - M. Gojkovič [-] , D. Slakoper [-] -

ŽK: 83. D. Slakoper .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Vaněček Petr - MARŠÍK Václav (N), SALCMAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.