6:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Děpoltky zaslouženě vyhrály nad Kyselkou


Branky


10. J. Šiler , 30. V. Belbl , 56. D. Rauscher (vl.) , 65. V. Belbl , 75. J. Šiler , 85. M. Skoupý - 55. M. Paulus , 63. T. Doležal , 90. M. Paulus
0
Hráči TJ Děpoltovice přivítali SK Kyselku na svém domácím hřišti a jednoznačným brankovým rozdílem utkání rozhodli ve svůj prospěch
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu tohoto utkáná nastoupili hráči obou týmů z odhodláním bodovat. Oba týmy minulé kolo prohrály, tak si chtěly napravit reputaci. Oba trenéři postavili do prvního dějství to nejlepší co měli po ruce a především domácí Olda Pospěch měl plnou i lavičku náhradníků, což u hostů nebylo. Domácí hráči hned od začátku utkání vlétli na svého soupeře a již v 10. min. otevřel skóre za domácí Honza Šiler. Zhruba dalších 20. min. žádná branka nepadla  i když si hráči mužstev vytvořili řadu šancí, ale bez gólového efektu. Domácí hráči byli o poznání lepším týmem a více zaměstnávali obranu hostů. Ve 30. min. po zdárné akci se k míči dostal po přihrávce Václav Belbl a bylo to již 2:0.

Do konce prvního poločasu již další branka nepadla a hlavní rozhodčí  Daniel Jaroš ukončil prvních 45. min. Domácí trenér Olda Pospěch mohl být více spokojený s výsledkem než jeho protějšek Josef Hlaváč.

      Na začátku druhé půle udělal domácí trenér jednu změnu v sestavě vystřídal Daniela Hertla za Romana Ruberu a hostující trenér vystřídal Romana Urbana za Václava Bečváře.

Mužstva se opět do sebe zakousla a v 55. min. se prosadili hostující hráči, kteří snížili brankou Matěje Pauluse na 2:1. Domácí hráči se však nenechali odradit, zakombinovali před hostující brankou a nešťastný hostující hráč  Denis  Rauscher si střelil vlastní gól. Stav byl již 3:1 pro domácí. Po této střelené brance však oba týmy dále kombinovaly a vytvářely se další brankové příležitosti, kdy v 63. min. hosté střelou Tomáše Doležala snížili na 3:2. Domácí hráči však na tuto branku brzo odpověděli a vzápětí za 2. min. opět navýšili skóre utkání na 4:2 po střeleckém zásahu Václava Belbla. To už bylo znát, že domácí hráči toto utkání mají více pod svojí kontrolou, více útočili než jejich protivník a další branku divácí mohli vidět v 75. min. z kopačky Jana Šilera. Stav utkání byl již 5:2. Domácím hráčům to však ještě nestačilo a v 85. min. po kombinaci se k míči dostal Milan Skoupý prostřelil bezmocného brankáře hostů Davida Voráčka.

Už se zdálo, že do konce utkání toto brankové skóre se již nezmění, ale proti byl v 90. min. opět dobře hrající  Matěj Paulus, který střelil třetí gól do sítě domácího brankáře Jana Hájka a stanovil celkové skóre na 6:3. Domácí trenér mohl být s výsledkem svého mužstva spokojen.

Hlavní rozhodčí udělil za celých 90. min. po jedné žluté kartě na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


TJ Děpoltovice
Olda Pospěch ( hrající trenér): " Jednoznačné utkání z naší strany i když hosté měli taky příležitosti, ale nedali.Chyběl jim Pepa Hlaváč, který je šikovný. Kluci hráli dobře a náš tým si připsal další tři body do tabulky."




Sestavy


TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - M. Kolitsch [-] , D. Hertl [-] (45. R. Ruber [-] ) , M. Čech [-] , J. Šiler [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] , M. Skoupý [-] , L. Koteš [-] , M. Křehlík [-]

SK Kyselka
D. Voráček [-] - R. Urban [-] (45. V. Bečvář [-] ) , T. Fišer [-] , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , T. Doležal [-] , L. Kába [-] , V. Hudec [-] , D. Rauscher [-] , L. Diviš [-] , M. Štěrba [-]

ŽK: 35. M. Kolitsch , 75. R. Ruber - 75. M. Paulus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - DRÁPAL Daniel (N), HORVÁT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.