Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

23.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vary potvrdily roli favorita


Branky


0

     Lídr tabulky potvrdil svojí famózní jarní formu a opět zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí trenér Martin Matějček postavil opět silnou sestavu proti hostům z Děpoltovic. Hostující trenér Olda Pospěch měl rovněž dostatak hráčů. Karlovy Vary byly v tomto utkání jasným favoritem, což také potvrdily ve 20.min. svojí první brankou, kterou střelil Milan Gojkovič. Zhruba ve 29.min. se po zdařilé akci domácího týmu prosadil Petr Němec. Hostující gólman Jan Hájek tomuto gólu nemohl zabránit. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se ještě prosadil Milan Bartoš. Stav utkání 3:0. Do kabin více spokojení odcházeli domácí hráči. 

    Do druhého poločasu udělal změnu jen trenér hostů Olda Pospěch a vystřídal dva hráče. Hosté v 50.min. založili slibnou akci, kdy na jejím konci byl Tomáš Křižko, který zaznamenal čestný gól v tomto utkání. Domácí hráči se však nechtěli s tímto výsledkem spokojit a v 56. a v 70. min. navýšil brankové skóre Michal Holcman.  Stav utkání 5:1. Hostující hráči se už do konce druhé půle neprosadili a v zápase zaznamenali pouze zmiňovaný čestný gól. Hlavní rozhodčí Tomáš Koudelka v průběhu 90. minut neudělil žádnou kartu. Domácí trenér se mohl opět radovat z další výhry svého týmu a plného bodového konta. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček (trenér): " Zápas se od začátku vyvíjel vyrovnaně do konce prvního poločasu. Hosté měli dvě nebo tři dobré akce ze kterých mohli střelit nějaký ten gól. Toto se jim však nepodařilo a moji kluci naopak byli potom lepší. Střelili jsem celkem pět branek, takže jsem byl nakonec spokojený i když, byly tzv. hluché minuty. Ale zaslouženě máme tři body do tabulky soutěže."

TJ Děpoltovice
Oldřich Pospěch (trenér): " Vary jsou jasným favoritem na postup, takže pro to dělají maximum a dávaj do zápasů mladé kluky. Toto se také projevilo na jejich hře i když náš tým měl také několik slibných akcí, které však hráči neproměnili. Kdyby kluci tyto šance proměnili, tak ten výsledek by byl jiný. Domácí hráči nás ve druhém poločasu jasně pak přehráli a zaslouženě zvítězili. Mají dobrou kondičku, která byla u nich vidět na jejich hře atd.."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Švec [-] - L. Merkl [-] (68. J. Nový [-] ) , Z. Skala [-] , M. Havlíček [-] , M. Dojáček [-] - M. Bartoš [-] , P. Němec [-] , P. Bitman [-] , V. Sedláček [-] - M. Holcman [-] (72. T. Matějček [-] ) , M. Gojkovič [-] -

TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - R. Ruber [-] (46. M. Potopalský [-] ) , D. Hertl [-] , T. Košťál [-] (70. M. Čech [-] ) , J. Šiler [-] (46. M. Skoupý [-] ) , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] , T. Križko [-] , L. Koteš [-] , M. Křehlík [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - BRŮŽA Jan (N), RUBER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.