Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec zvítězil jednoznačně v Chýši


0

     Předposlední Chýše přivítala v současné době šestý tým v tabulce Sedlec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Domácí Chýše B na svém hřišti přívítala favorita utkání KSNP Sedlec. Již od samého začátku bylo patrné, že hosté jsou favoritem utkání a budou zatápět domácí obraně. Již v 15.min. se prosadil Sedlecký Dalin Schonwalder a otevřel skóre utkání na 0:1. Hostující hráči hráli pohledný, útočný fotbal a zhruba ve 29.min. se prosadil Lukáš Tůma.  V zápětí, po třech minutách se prosadil hostující hráč Radek Patera, který střelil již třetí gól do sítě domácího brankáře Tomáše Váni. Aby toho nebylo do přestávky pro domácí málo, tak ve 41.min. se po zdárné akci k míči dostal Michal Kováč a navýšil skóre na 0:4. Hlavní rozhodčí David Grůza odváděl po 45 minutách oba týmy do kabin.

     Do druhého poločasu vlétli hosté raketovým způsobem a již ve 48.min. svojí další trefou navýšil skóre utkání na 0:5 Dalin Schonwalder. Od této chvíle zhruba 20.min. se z žádných hráčů brankově neprosadil.  To již neplatilo v 64.min. kdy po střele Jaroslava Hofmana hosté vedli již 0:6.  V zápětí si však domácí hráči vypracovali slibnou akci, kterou v 67.min. korunovali svým prvním gólem. Šťastným střelcem za domácí byl Miroslav Dorňák. Chýše mírně zabrala a v 74.min. se jim podařilo dát druhý gól, který střelil Jan Lorenc.  Na toto však hosté rychle zareagovali a svým třetím zásahem Dalina Schonwaldera navýšili skóre na 2:7. Ke konci druhého poločasu si museli diváci připadat jako na střelnici, protože v 83.min. za domácí skóroval Roman Korec a zhruba za 5 minut se opět trefil Dalin Schonwalder. Hosté si po 90 minutách zaslouženě odváží 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše B
Luboš Prokop (trenér): " První poločas jsme po našich chybách dostaly 4 branky. Druhý poločas už z naší strany byl o něco lepší, ale myslím si, že kdyby kluci proměnili ty šance které měli, tak to nemuselo dopadnout takhle divoce. Hostující hráči nás za naše hrubky trestali. V poslední době máme velké potíže využít jasnou gólovou šanci . Toto si myslím, že zcela rozhoduje zápasy. "




Sestavy


TJ Sokol Chyše B
T. Váňa [-] - M. Brejcha [-] (52. M. Dorňák [-] ) , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , M. Ryk [-] (52. J. Lavička [-] ) , J. Kuřátko [-] , D. Šenkýř [-] , J. Burda [-] (67. A. Schuller [-] ) , J. Chára [-] , J. Lorenc [-] , M. Pašek [-]

TJ KSNP Sedlec
O. Vrba [-] - M. Kováč [-] , J. Janáček [-] , Š. Oncikr [-] - L. Tůma [-] , P. Krejsa [-] (46. P. Bílý [-] ) , J. Hofman [-] , R. Patera [-] (57. J. Budil [-] ) - L. Berger [-] , D. Schönwalder [-] - V. Patera [-]

ŽK: 44. M. Brejcha , 65. J. Kuřátko - 34. D. Schönwalder , 62. P. Bílý , 74. V. Patera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grůza David - NEKVAPIL Josef (N), HOLÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.