0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

23.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolová zvítězila na hřišti Božíčan a připsala se tři body do tabulky


Branky


0

Desáté Božíčany na svém hřišti přivítaly třetí celek z Kolové a po vyrovnaném zápase ztratily body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do prvního poločasu nastoupili  domácí  hráči v  dobrém složení a na domácí půdě se očekávalo bojovné utkání proti hráčům Ajaxu. Průběh prvního dějství byl z obou stran velmi vyrovnaný. Obě mužstva si vytvořila řadu slibných šancí, ale gól do sítě na žádné straně nepadnul. Jak domácí brankář Martin Heřmánek, tak i hostující Přemysl Štrébl za svá záda nepustili žádnou střelu. Vyrovnané utkání, které řídil rozhodčí Ladislav Kvasnička ukončil tedy smírně po prvních 45. mi. V prvním poločase udělil hlavní arbitr celkem 5 žlutých karet. Na straně domácího týmu udělil 2 žluté a na straně histů dokonce tři žluté karty. 55 přihlížejících diváků mohlo očekávat zajímavý průběh druhé půle.

     Do druhé půlky postavili oba trenéři stejné týmy jako v prvním poločase. Hostující hráči, kteří okupují v této době třetí příčku tabulky se více dostávali do šancí, ale domácí obrana s brankářem zatím směle odolávala. Hosté zhruba po 30. min. si mírně vytvořili tlak, který potom korunovali prvním zásahem v 77. min. Po zdárné akci se do sítě domácího brankáře trefil útočník Ajaxu Honza Blahník. Stav utkání byl v této době 0:1. Oba trenéři v průběhu druhého poločasu vystřídali svoje hráče, ale obraz hry byl pořád stejný a do konce zápasu se již žádný tým gólově neprosadil. Domácí Božíčany na svém hřišti po 90. min. prohráli o gól nad favoritem utkání Ajaxem. Hráči Kolové mohli slavit další výhru v této jarní části soutěže a rovněž si připsali další tři body do tabulky.

Hlavní rozhodčí Kvasnička, již žádný karetní trest ve druhém dějství neudělil.



Sestavy


SK Božíčany
M. Heřmánek [-] - M. Žigár [-] , M. Černý [-] - M. Petr [-] , J. Mládenec [-] , L. Snopek [-] , V. Nitsch [-] , M. Škuliba [-] , S. Krupička [-] , P. Lutzbauer [-] (63. M. Kabele [-] ) , I. Ficík [-]

FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - M. Pokrupa [-] , L. Kubala [-] , J. Rosa [-] , P. Pokrupa [-] - L. Nekoranec [-] (66. J. Karban [-] ) , T. Zuzkovič [-] , J. Gábner [-] , P. Budina [-] (75. S. Ježek [-] ) - P. Štrébl [-] , J. Blahník [-] (90. J. Sedláček [-] )

ŽK: 18. M. Petr , 44. L. Snopek - 14. M. Pokrupa , 18. T. Zuzkovič , 36. P. Budina .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - IRLBEK Jakub (N), BUCHTELE Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.