5:2
(1:0)
53. J. Rutrle (p.)
68. J. Vosmek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:30

22.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Děpoltovicemi a Nejdkem "B" vyzněl jasně pro domácí mužstvo


Branky


40. O. Čech , 50. T. Košťál , 66. V. Belbl , 74. T. Košťál , 78. K. Hubálek - 53. J. Rutrle (p.) , 68. J. Vosmek
0

      Domácí hráči z  Děpoltovic na svém hřišti přivítali hráče z Nejdku a očekávalo se vyrovnané utkání, které  po 90. min. domácí tým jasně ovládnul

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí mužstvo pod vedeném trenéra Oldy Pospěcha se na toto utkání řádně připravilo, což bylo také znát na základní sestavě a plné lavičky náhradníků. Zato hostující tým pod vedením Manfréda Tilla neměl žádného hráče na lavičce náhradníků. Ale i přes tyto skutečnosti se obě mužstva do sebe zakousla s plnou vervou. Samotná hra, byla více nakloněna na kopačky domácího mužstva, které mělo více ze hry a rovněž více šancí než soupeř z Nejdku. Tento si vytvořil zhruba 2-3 šance, ale domácího brankáře Jana Hájka nepřekonal. V průběhu času se domácí hráči více snažili ohrozit hostujícího brankáře Lukáše Pohana, což se jim také ve 40. min. povedlo po pěkné akci, kdy skóre otevřel Ondřej Čech. Do konce prvního poločasu zbývalo 5. min., ale další gól se nedostavil. Po 45. min. hlavní rozhodčí Petr Vaněček ukončil první dějství zápasu.

     Do druhého poločasu udělal pouze domácí trenér  jednu změnu v sestavě. Do druhého dějství lépe nakročili domácí hráči a v 50. min. se do zakončení dostal Tomáš Košťál a podruhé překonal hostujícího brankáře Lukáše Pohanku. Stav utkání byl již 2:0. Po tomto  střeleném gólu se hlavní rozhodčí nezdráhal a v 53. min. nařídil po faulu na hostujícího hráče pokutový kop. Exekutorem za hosty se stal Jakub Rutrle. Stav utkání,  byl již pouze o jednu branku a to 2:1. Domácí hráči však ve své aktivitě přehrávali hosty a  v následujících minutách se  již v 66. min. se mohli opět radovat ze střeleného gólu. Za záda hostujícího brankáře dostal míč Václav Belbl. Rázem to bylo 3:1. Hostující hráči  se však zmátořili  a skóre utkání opět v 68. min. upravili po střele Jakuba Vosmeka na 3:2. Drama v utkání však domácí hráči nechtěli připustit, vrhli se do útoku a v 74. min. opět navýšil skóre svým zásahem domácí hráč Tomáš Košťál. Již to bylo 4:2 pro Děpoltky. Domácí hráči po tomto gólu již zcela přehrávali svého soupeře a poslední branku tohoto pěkného derby vsítil po hezké kombinaci v 78. min. Karel Hubálek. Stav utkání byl již 5:2. To ještě mohli domácí hráči v zápase po odpískané penaltě navýšit brankové skóre utkání, ale branku neproměnili.

I tak se domácí hráči  radovali ze zaslouženého vítězství nad Nejdkem a trenér Olda Pospěch mohl být velmi spokojený se třemi body a předvedenou hrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Děpoltovice
Olda Pospěch (trenér): " Dle mého názoru z naší strany velmi povedené utkání, soupeř sice měl dvě nebo tři šance mimo těch gólových, ale tyto nevyužil. Myslím si, že druhá polovina byla zcela pod naší kontrolou. Vítězství našeho týmu je v tomto derby zcela zasloužené."

FK Nejdek B
Manfréd Till (trenér): " Vyhecované utkání z obou stran. Náš tým měl nedostatek hráčů. Kluci měli v první půlce mimo brankových zásahů další šance, ale prostě nedali tutovky a to bylo rozhodující. Druhý poločas si domácí už pohlídali. Dle mého názoru, výkon rozhodčího rovněž nepomohl ke kvalitě tohoto utkání z důvodu jeho sporných momentů."



Sestavy


TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - M. Potopalský [-] (53. P. Janiss [-] ) , R. Ruber [-] (46. K. Hubálek [-] ) , D. Hertl [-] , T. Košťál [-] , O. Čech [-] , M. Kolitsch [-] (72. M. Luboš [-] ) , V. Belbl [-] , M. Skoupý [-] , L. Koteš [-] (82. O. Kumičík [-] ) , M. Křehlík [-]

FK Nejdek B
L. Pohan [-] - J. Vosmek [-] , J. Vašek [-] , K. Jílek [-] , R. Rejcha [-] , M. Eliáš [-] , L. Šimonek [-] , J. Rutrle [-] , M. Benák [-] , J. Pohan [-] , J. Rejcha [-]

ŽK: 35. M. Eliáš , 52. K. Jílek , 62. J. Rejcha .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Vaněček Petr - BIČANÍK Pavel (N), KURTIN Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.