Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání padaly jak branky, tak i červené karty


Branky


0

     Divoké utkání, kde padly dvě červené karty rozhodli pro sebe hráči Pily třemi brankami a slaví další vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

     Do prvního poločasu nastoupil poslední tým v tabulce Kyselka proti jednomu z lídrů soutěže Baníku Pila. Hosté hráli pouze o deseti hráčích. Už samotné postavení v tabulce hovoří a jednoznačném utkání. Proti však v první polovině byli domácí hráči, kteří nepřipustili gólový zásah ze strany hostujícího týmu. Obě mužstva si v průběhu tohoto poločasu vytvořila několik šancí, ale kýženého gólu se ani jedna strana nedočkala. Domácí tým hrál velmi srdnatě a Baník zatím nenašel vhodný způsob střelit branku. Domácí brankář Jiří Formánek a ani hostující Pavel Gábner tedy zatím nemuseli lovit míč za svými zády. Stav prvního poločasu byl nerozhodný 0:0. Hlavní rozhodčí udělil na každé straně po jedné žluté kartě. Za domácí to byl ve 29. min. Matěj Paulus a následně minutu po tomto  to byl Tomáš Verzich. Uvedení  hráči z obou celků však s kartami neřekli poslední slovo.

V druhém poločase padaly góly i červené karty

     Do druhého poločase nastoupili hráči obou mužstev v nezměněných sestavách a lépe začlo mužstvo Baníku Pila, kdy po akci se k míči dostal ve 49. min. Robert Vavřina a dal první branku utkání.  Stav byl 0:1 pro Baník.  Domácí hráči se po tomto střeleném gólu však ze hřiště nevytratili a zhruba po 15-ti minutách srovnal svým zásahem skóre utkání domácí  Josef Kliment z nařízené penalty. Stav utkání byl 1:1 a na hřišti se začaly dít neskutečné věci. V 65. min. byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč Tomáš Verzich a poměr sil byl na straně domácího mužstva. Toto vyloučení bylo pro Baník nemilé, ale domácí hráči toho nebyli schopni využít i když měli několik slibných příležitostí. Naopak hosté byli již pouze  o 9 hráčích v poli aktivnější, kdy tuto svoji aktivitu proměnily v 72. a 77. min. střelením branek. Autor uvedených gólů, byl za Baník Vlastimil Šimůnek. Stav utkání byl rázem 1:3 pro hosty.

Už se zdálo, že do konce utkání se nic zajímavého nestane, ale proti byl domácí hráč Matěj Paulus, který po svém zákroku uviděl druhou žlutou kartu a následně jej hlavní rozhodčí poslal předčasně do sprch. Síly na hřišti se o něco vyrovnaly. Do konce utkání, ale zbývaly poslední minuty ve kterých se opravdu již nic nezměnilo a tak si Baník  připsal po tomto divokém zápase další tři body do tabulky soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Kyselka
David Voráček ( trenér): " Myslím si, že Pila i když hrála ze začátku o 10-ti hráčích, tak má kvalitní kádr, který nás ve všech směrech přehrál a to jak v prvním i druhém poločasu . V týmu mám hodně mladé kluky a ty se teprve oťukávají. Výsledek pro Baník zasloužený."

TJ Baník Pila
Jan Bojčuk ( trenér): " Dle mého názoru bylo to nekezké utkání a to jak herně , tak i počasí nebylo dobré. Náš tým hrál od začátku o deseti hráčích i přes to jsme všal byli lepší než domácí. Potom rozdal rozhodnčí na obou stranách červené karty a utkání jsmedohrávali o 9. Musíme se pokusit sehnat nějaké hráče, na zápasy nás jezdí velmi málo. Ale i přesto musím kluky pochválit za bojovnost a tři body."



Sestavy


SK Kyselka
J. Formánek [-] - M. Štěrba [-] (77. T. Doležal [-] ) , D. Grůza [-] , O. Toušek [-] , L. Kába [-] (73. V. Hudec [-] ) , J. Hlaváč [-] , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , D. Homolka [-] (64. T. Fišer [-] ) , L. Diviš [-] , V. Bečvář [-]

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - R. Vavřina st. [-] , M. Vavřina [-] , J. Tišnovský [-] , J. Plic [-] - J. Habart [-] , A. Bošiak [-] , R. Vavřina [-] , T. Kadera [-] - T. Verzich [-] , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 29. M. Paulus - 30. T. Verzich . ČK: 87. M. Paulus - 65. T. Verzich .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KANICKÝ Richard (N), RŮŽIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.