Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávané vítězství Varů - potvrzeno


Branky


0

     Poslední tým v tabulce Kyselka přivítal lídra z Karlových Varů, který potvrdil svoji fomu vítězstvím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu hostující trenér Martin Matějček sestavil opět velmi silné mužstvo. Rovněž i domácí trenér měl plnou lavičku hráčů. Již v 7. min. se hosté po zdárné akci ujali po střele Patrika Bitmana vedení 0:1.  Zdálo se, že po tomto rychlém gólů se brankový stroj Varů rozjíždí, ale domácí hráči byli proti. Kyselky si vytvořila několik šancí, ale hostujícího brankáře Michala Svobodu nepřekonala. Hlavní rozhodčí zápasu Rudolf Kozák po 45.min. ukončil tento v celku vyrovnaný poločas. 

     Do druhého poločasu domácí trenér udělal jednu kosmetickou změnu v sestavě.  Hostující trenér ponechal zatím stejnou sestavu. Zhruba po 8. minutách se po akci hostů uvolnil Michal Holcman a vsítil domácímu brankáři Jiřímu Formánkovi druhý gól. Aby toho nebylo málo, tak v 65.min. se opět prosadil Michal Holcman a střelil již třetí gól za Karlovy Vary.  Po tomto střeleném gólu hráči Karlových Varů začali přehrávat svého soupeře a svoji aktivitu potvrdili v 74. min. opět gólovým zásahem ze strany neúnavného Michala Holcmana. Stav utkání 0:4.  Brankovou střelnici uzavřel v 83. min.  střelec prvního gólu Patrik Bitman.Lídr z Karlových Varů potvrdil svoji neporazitelnost a z tohoto utkání si odváží plný počet bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Kyselka
David Voráček (trenér): " Z našeho pohledu první poločas byl velmi vyrovnaný, prohráli jsme pouze 0:1, potom druhá půlka byla jednoznačně horší, kluci nestíhali Varákům a to především fyzicky. Pak nám dali kluci z Varů ještě 4 góly a bylo hotovo. Bylo znát, že ta fyzička nám na silnější soupeře prostě chybí. "

FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček ( trenér): " Dle mého názoru domácí mužstvo v prvním poločase hráli výborně , bylo to vyrovnaných 45. min. Kluci sice střelili gól, ale na jejich hřišti to pro nás kombinačně bylo horší. Druhý poločas jsme Kyselku přehráli a to jak na branky tak i fyzicky. Tento poločas byl z naší strany lepší. Dobré tři body."



Sestavy


SK Kyselka
J. Formánek [-] (73. L. Cupal [-] ) - O. Toušek [-] (58. M. Usler [-] ) , V. Hudec [-] , L. Kába [-] (46. D. Grůza [-] ) , J. Hlaváč [-] , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , D. Homolka [-] (53. T. Fišer [-] ) , L. Diviš [-] (68. T. Doležal [-] ) , D. Rauscher [-] , V. Bečvář [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , K. Plachý [-] , L. Merkl [-] , M. Dojáček [-] (85. J. Nový [-] ) - M. Királyi [-] , V. Sedláček [-] , P. Němec [-] , Z. Skala [-] - P. Bitman [-] , M. Holcman [-] -

ŽK: 23. D. Homolka , 53. L. Diviš , 58. D. Rauscher .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - KANICKÝ Richard (N), HLADÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.