2:1
(0:0)
65. M. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

20.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Děpoltovic po vyrovnaném zápase plně bodovaly


Branky


75. M. Čech , 80. O. Čech - 65. M. Petr
0

Děpoltovice přivítaly na svém hřišti hráče z Božíčan. Vyrovnaný zápas  nakonec ve svůj prospěch vyzněl pro domácí hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nepřinesl žádnou branku do sítě golmanů

      V součastné době desátý celek v tabulce z Děpoltovic přivítal na svém travnatém hřišti hosty z Božíčan. Mužstvo z Božíčan je o jednu příčku na tom lépe a proto se očekával vyrovnaný souboj. Domácí trenér Olda Pospěch měl plnou lavičku náhradníků a rovněž hostující Petr Lutzbauer měl z čeho vybírat. Před zraky 75 přihlížejících diváků započal hlavní rozhodčí  Jan Sakač první poločas utkání.

Průběh prvního poločasu byl velmi vyrovnaný, obě mužstva si vytvořila řadu akcí, ale do sítě ani jednoho z brankářů kýžený gól nepadl. Domácí brankář Milan Skoupý a ani hostující gólman Jakub Irlbek nemuseli tedy šahat za svá záda pro balon. První poločas se odehrál ve férovém duchu a hlavní rozhodčí nemusel šahat zatím pro žádnou kartu a po 45. min. odcházeli obě mužstva za nerozhodného stavu do šaten. 

Druhý poločas ve svůj prospěch obrátili domácí hráči

       Do druhého poločasu nastopila obě mužstva ve stejných sestavách a i když domácí hráči  byli malinko lepší , tak se obraz hry do poloviny tohoto poločasu nezměnil. S přibývajícím časem hráči obou celků měli více příležitostí ke skórování, což také po pěkně akci v 65. min. zařídil za hosty Petr Marcel. Po jeho gólovém zásahu  se hosté tedy ujali vedení 0:1.

Po tomto inkasovaném gólu domácí trenér Olda Pospěch vystřídal jednoho hráče. Domácí se snažili o větší nápor na kluky s Božíčan, kdy toto  se jim také podařilo a 75. min. svým gólem, který zaznamenal Matěj Čech vyrovnali na 1:1. Vyrovnané utkání od této minuty bylo opět otevřené a hráči začali od začátku. Domácí tým byl však na svém hřišti o něco lepší, vytvořil si další šance a v 80. min. po akci se k míči dostal Ondřej Čech a stav utkání se byl rázem 2:1. Po tomto střeleném gólu si mužstva ještě vytvořila několik šancí, ale další branka do sítě golmanů již nepadla.

Vyrovnané utkání tedy na svoji stranu nakonec strhli domácí hráči a do tabulky si připsali důležité tři body. Hlavní rozhodčí udělil celkem dvě žluté karty a to jak na straně domácího týmu tak na straně hostů. V tabulce domácí tedy zůstávají stále za Božíčany na desátém místě.



Sestavy


TJ Děpoltovice
M. Skoupý [-] - J. Šiler [-] , P. Janiss [-] (90. O. Kumičík [-] ) , V. Belbl [-] , M. Kolitsch [-] (73. M. Čech [-] ) , L. Koteš [-] , M. Křehlík [-] , K. Hubálek [-] , D. Hertl [-] , T. Košťál [-] , O. Čech [-]

SK Božíčany
J. Irlbek [-] - P. Melichar [-] , M. Černý [-] , M. Žigár [-] , L. Snopek [-] - M. Petr [-] - J. Mládenec [-] , M. Vimr [-] , M. Bajer [-] (30. J. Skalický [-] ) , M. Škuliba [-] , I. Ficík [-]

ŽK: 73. O. Kumičík - 82. L. Snopek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Sakáč Jan - ŠTRAJT David (N), MAREŠ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.