Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K. Vary B opět deklasovaly soupeře rozdílem třídy


0

    Předposlední tým v tabulce Chýše B přivítala na svém hřišti obávaný celek K. Vary B.  Karlovy Vary potvrdily opět svoji famózní formu a nedaly soupeři žádnou šanci. Na hřišti Chýše si vylepšily skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný výsledek pro hosty

     Hned na začátku prvního poločasu Vary neponechaly nic náhodě a pustily se s vervou do domácího celku. Ve 2. a následně v 11.min. po akci hostů střelil góly do sítě domácího brankáře Spousty Milan Gojkovič.  Po střelbě těchto gólů bylo patrné, že to domácí tým bude mít těžké. Další gól ze strany hostů zařídil v 15.min. Daniel Slakoper.  Stav utkání byl navýšen na 0:3 pro Vary. Rozjetý vlak v podobě K. Varů se domácím nepodařilo přibrzdit a náskok Vary upevnily ve 36.min. po střele Martina Havlíčka.  Brankař domácího týmu Spousta si musel připadat jako na poťové střelnici. Další útočná lavina ze strany hostů byla proměněna ve 40.min. Vladimírem Sokulským.  K.Vary si do přestávky udělaly krásný náskok 0:5.

Druhý poločas byl obrazem prvního

     Do druhé půle nastoupili hráči K. Varů s velkou chutí, kdy další střelecký úspěch slavili v 49.min. po střele Michala Holcmana.  Hráči domácího týmu se sice snažili, ale obrana hostů jim nedovolila střelit jedinou branku. Hosté byli při chuti, což v 52.min. potvrdili dalším gólem Vojtěcha Nováčka. Za stavu 0:7 se v 57.min. odehrálo na hřišti nesportovní chování ze strany Miloše Gojkoviče, který dostal od hlavního rozhodčího Davida Grůzy červenou kartu a musel opustit hřiště.  Oslabený tým K. Varů na odchod spoluhráče nedbal a v 59. min. navýšil skóre na 0:8 Michalem Holcmanem. Poslední branku v utkání střelil v 72.min. obránce Lukáš Merkl.  Celkový stav utkání se zastavil na výsledku 0:9 pro Karlovy Vary B.

60 přihlížejících diváků mohlo obdivovat střeleckou potenci hráčů z Karlových Varů. Vary v tomto utkání opět potvrdily svoji famózní jarní střeleckou bilanci a zdárně sekundují svému rivalovi Baníku Pila v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Chyše B
J. Spoust [-] - M. Brejcha [-] , T. Váňa [-] (64. T. Vodička [-] ) , L. Vojta [-] , D. Šenkýř [-] , P. Smolík [-] , M. Ryk [-] (46. J. Kuřátko [-] ) , V. Krejčí [-] , J. Chára [-] , M. Pašek [-] , J. Lorenc [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , M. Gojkovič [-] , L. Merkl [-] (75. J. Nový [-] ) , V. Sokulský [-] (46. V. Nováček [-] ) - M. Holcman [-] , V. Sedláček [-] , Z. Lhoták [-] (46. M. Dojáček [-] ) , P. Plechatý [-] - D. Slakoper [-] , M. Gojkovič [-] -

ŽK: 54. J. Lorenc , 57. J. Chára , 63. L. Vojta - 45. Z. Lhoták , 54. M. Havlíček . ČK: 57. M. Gojkovič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grůza David - NEKVAPIL Josef (N), SALCMAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.