Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ajax Kolová potvrdil svojí jarní formu


Branky


0

Kolová na svém hřišti v tomto kole přivítala hráče z Děpoltovic. Čekalo se vyrovnané utkání, které ve svůj prospěch nakonec  vyznělo pro Kolovou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

      Před zraky 110 diváků, přivítal domácí tým Ajax na svém hřišti tým z Děpoltovic. Tým Kolové má na jaře dobrou formu a v tabulce jsou ve vrchním patrech, očekávalo se jednoznačné utkání ze strany Ajaxu. Toto také potvrdili hráči domácího celku a již v 7. min. otevřel domácí střelec Petr Langmuller skóre. Domácí celek měl v této části hry větší převahu, kterou korunoval střelou v 15.min. obávaný sniper Jakub Gábner. Domácí tým již vyhrával 2:0  a zdálo se, že utkání bude jednoznačné. Oba týmy si vytvořily několik šancí, ale kýžený gól nepřišel. Těsně před konce hostující tým vystrčil drápky a ve 44. min. snížil po střele Jana Šilera na 2:1.

Stav prvního poločasu se již nezměnil a hráči odcházeli do kabin.

Kolová ve druhém poločase nakonce rozhodla

      Do druhého poločasu nastoupili hráči z obou týmů nažhaveni. Hostující tým přitlačil domácí hráče a toto také korunovali v 51. min. vyrovnávající brankou. Stav utkání se vyrovnal. Rovněž dění na hřišti ze strany hráčů se neslo ve férovém duchu a hlavní rozhodčí zápasu Jaroslav Janoušek udělil celkem tři žluté karty a to na straně hostů. Oba dva týmy hrály velmi vyrovnaný druhý poločas a už se zdálo, že se rozejdou smírně.

Na samotném konci zápasu,  byl však proti tomut domácí hráč Jakub Rosenberg, který vyrovnaný duel rozhodl pro domácí tým a střelil vítězný gól. Uvedený gól střelil Jakub  v 88. min. a tento výsledek domácí tým už udržel. 

      Tým Kolové si tedy připsal důležité tři body a v tabulce soutěže se nachází na třetím místě za Pilou a to pouze z důvodu horšího skóre. Tým Ajaxu potvrdil svojí jarní formu a musí se s ním počítat  jako z jednim lídru soutěže o postup.



Ohlasy k zápasu



TJ Děpoltovice
Oldřich Pospěch (trenér ): Myslím si, že první poločas zhruba 15-20 min., byla lepší Kolová , potom zase to bylo naopak . Ve druhém poločase to bylo jak na houpačce. Za nerozhodného stavu jsme šahali po remíze, ale domácí hráč nám střelil třetí gól na samém závěru utkání a to už jsme nezvrátili. Škoda, mohla být remíza. Náš tým postrádá hráče, kluci nebyli kompletní, ale to je v této soutěži u všech mužstev stejné. Chceme bodovat v následujícím kole.



Sestavy


FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - P. Pokrupa [-] , L. Kubala [-] , M. Pokrupa [-] , J. Rosa [-] - L. Nekoranec [-] (72. P. Buchtele [-] ) , T. Zuzkovič [-] , J. Gábner [-] , P. Langmüller [-] (80. R. Buchtele [-] ) - S. Štípek [-] (72. J. Blahník [-] ) , J. Rosenberg [-]

TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - L. Koteš [-] , R. Ruber [-] (63. K. Hubálek [-] ) , D. Hertl [-] , T. Košťál [-] (77. M. Kolitsch [-] ) , J. Šiler [-] , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] , M. Skoupý [-] , M. Křehlík [-]

ŽK: 69. D. Hertl , 88. K. Hubálek , 88. M. Kolitsch .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Janoušek Ladislav - GÁBNER Pavel (N), BIČANÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.