Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie Dalovice rozdrtila Slavoj Bečov na svém hřišti


Branky


0

     Čtvrtý celek tabulky Dalovice potvrdil své postavení vítězstvím proti dvanáctému z tabulky mužstu z Bečova, kterému uštědřil 7 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Čechie nastoupila do prvního poločasu s vervou, kdy po pěkné akci domácího týmu již ve 4. min. skóroval do sítě hostujícího brankáře Pavla Psohlavce David Sochor. 70 přihlížejících diváků se nestačilo divit, co se událo v 6. min. Za domácí střelil gól Sille Knushi a za hostující tým skóroval Erik Zelinka. Stav utkání se rázem změnil na 2:1 pro domácí. První poločas byl především ze strany domácího týmu plný překvapení. V 10.min. se podruhé do sítě hostujícího brankaře zapsal střelou David Sochor. Domácí byli při chuti a hned ve 13.min. přidal ověřený střelec Sille Knushi další zásah do sítě hostujícího celku. Obě mužstva si ve střelbě do sítí dala na několik minut pohov a svat utkání byl pozměněn až ve 30.min., kdy se trefil do hostující brány Michal Lorenc. Hosté se nechtěli nechat zahanbit a ve 37.min. snížil skóre Martin Havlovic na 5:2.

        Ve druhém poločase byla hra v rukou domácí Čechie. Bylo patrné, že domácí si v prvním poločase udělali chuť a chtěli soupeře vytrestat ještě několika brankami. V 65.min. navýšil skóre domácích opět střelec Michal Lorenc.  Tento gól nakopnul hru hostů a v 67.min. po jejich akci skóroval kapitán Tomáš Borek. Stav utkání byl 6:3 pro Čechii. Ačkoliv hráči Bečova prohrávali rozdílem třech gólů, zápas se odehrával ve férovém duchu. Poslední branku utkání střelil sniper Sille Knushi.  Tento hráč se blýsknul dalším hattrickem.  Domácí tým mohl po zápase zaslouženě slavit a připsal si do tabulky další zasloužené body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Petr Psohlavec ( trenér Bečov ): Je to špatné ze strany našich hráčů, nebyla zase ideální sestava, jezdí nás na zápasy málo. První poločas s Čechií, byl ještě takový celkem vyrovnaný, šance na góly byla, ale kluci prostě nedali. Potom nás už soupeř přehrával, byl lepší a taky to je vidět na celkovém výsledku. Musíme se konečně dát dohromady a začít více makat.



Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - S. Knushi [-] , J. Schreiber [-] (59. J. Hegr [-] ) , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] , P. Kodalík [-] (74. J. Sahai [-] ) , J. Karásek [-] , D. Sochor [-] (89. D. Balšan [-] ) , R. Hájek [-] , M. Ondruš [-] (62. J. Hlůžek [-] ) , M. Lorenz [-]

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - P. Berki [-] (29. T. Bílý [-] ) , L. Havlovic [-] , L. Miko [-] , T. Borek [-] - Š. Tichý [-] , A. Limani [-] , P. Špak [-] , M. Havlovic [-] - A. Psohlavec [-] , E. Zelinka [-]

ŽK: 88. T. Stolín .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Vaněček Petr - JANOUŠEK Ladislav, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.