Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden z lídrů tabulky opět nezaváhal a domů si veze plný počet bodů.


Branky


0

     Domácí tým Dalovice přivítal na hřišti jednoho z lídrů v tabulce celek z K. Varů B. Domácí hráči se po minulém kole chtěli zlepšit postavení v tabulce, ale narazili na silného protivníka.

     

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly v prvním poločase

      Skóre utkání již ve 3.min.otevřel hostující hráč Miloš Gojkovič. Aby toho nebylo málo hned v 6. min. navýšil skóre další hráč K.Varů Daniel Slakoper. Zdálo se, že utkání bude ihned od začátku v režii hostů. Toto se nelíbilo domácím hráčům, zvýšili svoji aktivitu a ve 23. min. domácí hráč Syle Knushi snížil na 1.2. Uvedený výsledek již setrval po zbytek prvního polačasu. 7O přihlížejícíh diváků se mohlo radovat na druhý poločas.

Vary potvrdily ve druhém poločase svoji formu.

       Prvních minutách  se hrál střídavě fotbal na obě strany, ale 62. min. po akci K.Varů střelil gól  Michal Holcman. Náskok K. Varů opět zrostl o dvě branky. Po tomto gólu si K. Vary více důvěřovaly což se také projevilo na jejich hře. V 77. min. opět  hostující hráč Martin Havlíček navýšil náskok.  Domácí tým, ale v 81. min. snížil Jiřím Sahajem na 2:4.  Karlovy Vary však hrály takticky dobře a svůj úspěch na hřišti Čechie navýšily v 85. min. opět Michalem Holcmanem na celkové skóre 2:5. Karlovy Vary  potvrdily v tomto utkání roli favorita.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dalovice
Petr Richtář - trenér: Zápas byl dle mého názoru rozhodnutý hned na začátku, inkasovali jsem dva rychlé góly. Po těchto gólech se naši hráči sice zlepšili, ale soupeř měl utkání dobře rozehrané a výsledek si pohlídal.

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Matejček - trenér: Zápas s domácím týmem není nikdy jednoduchý. Dalovice mají kvalitní tým. Důležité dva góly padly z naší strany hned na začátku, pak domácí mužstvo snížilo na 1:2. Bylo to potom těžké, domácí tým nás tlačil. Druhá půle z naší strany byla dobrá a výsledek 2:5 pro nás je super. Myslím si , že tyto body jsou pro náš tým hodně důležité. Myslíme na postup, tak uvidíme jak to ke konci soutěže dopadne. Jako trenér jsem s výkonem kluků spokojený.



Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - S. Knushi [-] , J. Schreiber [-] (60. M. Ondruš [-] ) , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] , V. Mykhaylyuk [-] , D. Sochor [-] , M. Stolín [-] , R. Hájek [-] , D. Balšan [-] , M. Lorenz [-] (75. J. Sahai [-] )

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , M. Gojkovič [-] , M. Gruber [-] (85. M. Dojáček [-] ) , V. Sokulský [-] (46. O. Šupík [-] ) - M. Holcman [-] , V. Nováček [-] , V. Sedláček [-] (75. P. Bitman [-] ) , Z. Skala [-] - M. Gojkovič [-] , D. Slakoper [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Grůza David - VARGA Marian, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.