M. Petr 55.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí mužstvo Božíčan opět bodovalo


Branky


55. M. Petr
0

     Dnešního dne za pěkného počasí nastoupilo domácí mužstvo SK Božíčany proti favoritu utkání mužstvu FK Nejdek B.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodnul.

V tabulce jsou domácí na 9.místě a hostující celek se pohybuje na 5. místě tabulky.  Utkání, které sledovavalo zhruba 65 diváků mělo průměrné tempo, zápas byl odehrán slušně a  to především ze strany hostujícího mužstva. V zápase rozhodčí udělil pouze tři žluté karty a to domácímu týmu. 

       Jedinou branku vyrovnaného utkání střelil domácí hráč Petr Marcel v 55. minutě. Obě mužstva sice měli pár šancí, ale výsledek utkání se již nezměnil.

Domácí tým opět bodoval a může se v klidu připravit na další kolo. 



Ohlasy k zápasu


SK Božíčany
Petr Lutzbauer - trenér: Myslím si, že fotbalové štestí k nám bylo více nakloněné i přes lepší hru hostujícího celku. Zápasy s Nejdkem jsou vždy vyrovnané a těžké. Naše sestava nebyla ze začátku tak silná, pustil jsem do hry začínající hráče a to se na naší hře projevilo. Jsem rád , že jsme toto utkání vyhráli. Výhra nám v tabulce hodně pomohla.

FK Nejdek B
Manfred Till - trenér: Nikdy jsem neviděl Božíčany takhle slabě hrát, pro mě jednoznačná remiza, ale soupeř dal z rohu gól. Pro nás smolný zápas.



Sestavy


SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Škuliba [-] , S. Krupička [-] - M. Žigár [-] , J. Mládenec [-] - M. Petr [-] (73. M. Demeter [-] ) - J. Vlasák [-] (85. M. Černý [-] ) , P. Melichar [-] (46. M. Kabele [-] ) , L. Snopek [-] , M. Heřmánek [-] , I. Ficík [-]

FK Nejdek B
L. Pohan [-] - T. Chlup [-] (61. J. Vašek [-] ) , R. Haas [-] (15. M. Černý [-] ) , L. Šimonek [-] , J. Vosmek [-] , R. Rejcha [-] , M. Benák [-] , M. Halapej [-] , Z. Draxal [-] , T. Vaník [-] (69. J. Pohan [-] ) , J. Jílek [-]

ŽK: 20. J. Vlasák , 35. I. Ficík , 58. M. Žigár .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Vaněček Petr - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.