4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 14:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání týmů ze středu tabulky vyzněl pro SK Vojkovice


Branky


11. P. Kocifaj , 33. J. Gonda , 50. J. Gonda , 62. P. Kocifaj - 37. T. Dimitrov , 59. L. Jíra
0

     Domácí tým SK Vojkovice na svém hřišti přivítaly k prvnímu jarnímu utkání  souseda z tabulky TJ Jiskru  Březovou. Oba dva týmy se nachází uprostřed tabulky, takže  se očekávala vyrovnaná bitva.

Na začátku prvního poločasu  se oba dva týmy po zimní přestávce oťukávaly, když v 11.minutě otevřel za domácí tým Petr Kocifaj skóre zápasu.

Domácí tým po tomto gólu byl mírně lepší, což také korunoval ve 33.min. gólovou trefou domácí hráč Josef Gonda. Vypadalo to, že to bude jednoznačné utkání pro domácí tým, ale ve 37.min. snížil za hosty Tomáš Dimitrov. Do konce prvního poločasu se již nestalo nic a oba dva týmy šly do šaten.

Ve druhém poločase v 50 min. se opět za domácí tým trefil střelec Josef Gonda a vývoj zápasu se tedy opět vylepšil pro domácí hráče. Hosté se však nevzdávali a v 59.min. se za hosty trefil Ladislav Jíra.  Domácí tým se s tímto nechtěl smířit a po uplynutí 3.minut opět domácí střelec Petr Kocifaj střelil poslední branku celého utkání a potvrdil zaslouženou výhru pro domácí celek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj, trenér domácích: Myslím si, že celý zápas byl v naší režii. Chtěl bych podotknout, že jsme soupeřovi umožnili dvě stan. situace a soupeř toho využil. Ale přesto jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
M. Jakubík [-] - M. Hauptmann [-] (58. D. Verebely [-] ) , V. Kučera [-] (70. R. Kypta [-] ) , P. Kocifaj [-] (75. F. Menčík [-] ) , J. Gonda [-] , J. Petrus [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , K. Orság [-] (65. M. Matoušek [-] ) , T. Svoboda [-] (55. J. Menčík [-] ) , V. Vyleta [-]

TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] - L. Khodl [-] (51. D. Blahutka [-] ) , M. Málek [-] , Z. Mudra [-] , M. Richter [-] , M. Skořepa [-] , L. Jíra [-] , J. Václav [-] , M. Ploc [-] , T. Dimitrov [-] , L. Havel [-]

ŽK: 90. M. Matoušek - 90. L. Havel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.