5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 14:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První s posledním


Branky


34. I. Masák , 44. P. Berky , 53. L. Slivčák , 63. F. Kubka , 88. J. Berky
0

V duelu, ve kterém se utkal lídr tabulky s posledním týmem tabulky, bylo jasno už před začátkem. Hosté to Verušičkám ulehčili ještě více, když nastoupili jen v deseti hráčích. Za takovýchto podmínek bylo každému jasně, kdo vyhraje. Otázka byla kolik vyhraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze dva góly

Ze začátku zápasu domácí nehráli fotbal, který bychom čekali. Chvíli trvalo, než se Verušičky dostaly do tempa. A na gól se taky čekalo déle, než by se čekalo. Domácí se postupně dostávali do tempa a svému soupeři poskytovali čím dál méně prostoru. Tlak Verušiček a absence jednoho hráče Otročína vedl k zatažení hostů do své šestnáctky a k zarputilé obraně. Dobře zformovanou obranu domácí překonali až ve 34. minutě, kdy míč dotlačili až do brány. Za zmínku stojí jen jediná šance hostů. Filip Beníšek se rozhodl střelou zdálky překvapit golmana Tomáše Krýsla. Ovšem jeho pokus nezamířil mezi tři tyče. První poločas nebyl tak gólový, jak by se čekalo. Domácí sice ještě před odchodem do šaten přidali druhou branku, ale to pořád není tolik, kolik by se čekalo.

Už to bylo lepší

Verušičky nastoupily do druhého poločasu s větší chutí dávat góly. Svému soupeři Verušiky nedovolily se dostat z vápna. Ovšem obrana Otročína už toho měla po dvou gólech dost a nepředváděla už tak dobrý výkon. Domácímu obléhání se nedalo dlouho odolat. Góly začly pomalu, ale jistě padat. Verušičky si se svým soupeřem začaly hrát. Všechny góly se hráči snažili dovést až do kuchyně a zakončovat z bezprostřední vzdálenosti. Takové góly vstřelili domácí tři. Dohromady se o pět vstřelených branek postaralo pět různých hráčů. Hosté byli ke gólu docela blízko, kdy byla opět na bránu domácích vyslána dalekonosná střela, která orazítkovala břevno. Hosté si v deseti hráčích alespoň ubránili čest.



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Soupeře jsme celý zápas k ničemu nepustili a ze zápasu jsme si odvezli povinně tři body. Další kolo nás čeká předposlední tým tabulky, kde nám stačí remíza na první místo, v což doufám.




Sestavy


FK Verušičky
T. Krýsl [-] - K. Tvrdek [-] , F. Kubka [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] , J. Berky [-] , P. Berky [-] , I. Masák [-] , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-]

TJ "Budoucnost" Otročín
M. Šipula [-] - J. Nepraš [-] , O. Nepraš [-] , V. Grban [-] , F. Beníšek [-] , F. Haza [-] , J. Červený [-] , J. Oslík [-] , T. Vaňousek [-] , P. Policar [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grůza David - TVRDEK Daniel (N), KUBKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.