Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 14:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemilosrdný boj o čelo tabulky.


Branky


0

V zápase o čelo tabulky se utkaly Verušičky s Toužimí. Po zápase se přepisovalo umístění v tabulce a na čelo tabulky se dostaly Verušičky, které teď mají dva body náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly.

Do boje o první místo oba týmy nastoupily svižně. Ve 4. minutě Toužim ztratila na útočné polovině míč, kterého se naneštěstí pro Toužim zmocnil Šindelář Antonín, který z rychlého protiútoku otevřel skóre zápasu. Ne dlouho po tom byli diváci svědky situace, která byla jako přes kopírák. Verušičky opět dokázaly v 17. minutě vytěžit z protiútoku a Tvrdek Daniel zvýšil na 2:0.  Verušičky zasáhla velká ztráta, kdy ve 25. minutě musel kvůli zranění střídat kapitán Kvasnička Petr. Absence lídra byla na hřišti velmi znát, ovšem Verušičky první poločas zvládly na jedničku bez obdržené branky, což v druhém poločase bude velká výhoda.

Není hotovo.

Do druhého poločasu Toužim nastoupila v pozměněné sestavě. Do hřiště se dostali Šmoranc Josef a Chaloupek Petr. Na druhé straně se na střídání nemuselo dlouho čekat a ze hřiště se odporoučel další velký hráč Šindelář Antonín, který ještě stihl v sítit branku na 3:0. Boj o první místo tabulky se nevzdává. Přestože Verušičky nadále pokračovaly ve velmi bojovném tempu, nedokázaly bez svých opor ubránit stále většímu tlaku Toužimi. V 70. minutě přišel zlom, kdy Havlovic Josef snížil na 3:1. Od této chvíle Toužim nedala Verušičkám odpočinout a hráči urputně doráželi na Kvasničkovu svatyni. V 77. minutě přišel druhý gól hostů. Na 3:2 snížil Šmoranc Josef. Zápas pokračoval ve stejném stylu jako před poslední brankou. Verušičky svojí bojovností a s kousíčkem štěstí dokázaly zápas dotáhnout k vítěznému konci.



Ohlasy k zápasu


FK Verušičky
František Kaňka: Dneska na klucích bylo vidět, že chtěj hrát. Makali a tu výhru si zaslouží. Dva rychlé góly v prvním poločase rozhodly.




Sestavy


FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - K. Tvrdek [-] , F. Kubka [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , A. Šindelář [-] (58. J. Berky [-] ) , D. Tvrdek [-] (62. D. Šaradín [-] ) , M. Capl [-] , T. Masák [-] , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-] (25. J. Tomka [-] )

SK Toužim B
M. Hejkal [-] - R. Štětka [-] (74. J. Štádler [-] ) , J. Řezáč [-] , P. Krejčí [-] (46. P. Chaloupek [-] ) , M. Hejna [-] - J. Paluch [-] (70. B. Nekola [-] ) , J. Havlovic [-] , J. Habart [-] (46. J. Šmoranc [-] ) , D. Ďurinský [-] - M. Kováč [-] , T. Adamický [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kaucký Jiří - HIKL Jan (N), BRONEC Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.