1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola bez branek


Branky


0

Šlágr celého kola, tedy přímý souboj Lomnice s Krásnem o první pozici v tabulce se odehrál na neutrální půdě. Namísto Lomnice totiž toto utkání hostil úzký umělý trávník v sousedním Sokolově. Utkání nabídlo, až na vsítěné branky, vše, co by se od taháku kola dalo čekat, diváci viděli mnoho šancí, zajímavých soubojů, vypjatých chvil a napínavého závěru. Ve velmi vyrovnaném utkání nakonec dokráčely týmy až k dělbě bodů a rozhodujícímu penaltovému rozstřelu, ve kterém s naprostým přehledem, zejména díky skvělému brankáři Markovi, zvítězil celek Lomnických, a tak se situace na vrcholu tabulky opět zdramatizovala, rozdíl mezi prvními týmy už je pouze dvoubodový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaná branka, vyostřené chvíle, ale bezgólový stav

Úvod utkání byl v podání obou týmů velmi opatrný, ale postupně se ustálil určitý obraz hry. Krásno mělo ze hry více, drželo balón a snažil ose dobývat pečlivou defenzivu Lomnice. Domácí se zase pokoušeli o rychlé protiútoky, ve chvílích, kdy nebyli hosté zcela zformování pro bránění. Ale žádných větších šancí a nějaké zvláštní podívané se diváci dlouho nedočkali. Asi nejzajímavější moment přišel zhruba v pětatřicáté minutě první půle, když si po skvělé narážečce zaběhl za obranu s balónem Kristián Václaví, který brankáře s klidem v nohách prostřelil, ale sudí branku neuznal pro údajný ofsajd. To vyvolalo na hřišti o podél něj mnoho emocí a ještě více utkání přiostřil zanedlouho neodpískaný zákrok ve vápně na druhé straně, který klidně sudí mohl posoudit, jako penaltový. Nakonece se však v obou případech rozhodl tak, jak se rozhodl, což znamenalo, že v první půi se stav neměnil.

Menší převaha Lomnice a obrovská šance Krásna

Ve druhé půli se obraz hry maličko pozměnil. Tentokrát to byla Lomnice, která tahala za pilku a dirigovala tempo hry, ale také jí k vsítění pokaždé něco chybělo, ačkoli oproti Krásnu v předchozí půli brankáře soupeře zaměstnávala rozhodně více, zkoušela střely z dálky, rychlé kombinace, protiútoky a pasy za obranu, ale Košťál si svou svatyni vždy ohlídal. Stále více se ale na hřišti ozýval Šereda, který se rozhodl zkusit to vzít na sebe a mrštně se probíjel obranou supeře, ale ta mu většinou ve finální fázi beztak nedala množství potřebného prostoru, takže tudy cesta k brance také nevedla. Největší šanci poločasu mělo však opět spíše Krásno, když Šereda pronikl po levé straně a už měl celkem dost prostoru pro střelu, ale ještě se rozhodl přihrávat před bránu lépe postavenému Masopustovi, který však ve stoprocentní pozici míč netrefil. Největší šanci na druhé straně pak nevyužil Poplštejn, který dostal dobrý pas za obranu, ale na poslední chvíli mu skvěle zmenšil úhel brankář Košťál. A tak nakonec branku nepřinasl ani druhý poločas.

Krásenský propadák a suverénní jízda Lomnice

Oproti základní hrací době, která by se dala charakterizovat zejména svojí vyrovnaností, byl penaltový rozstřel naprosto jednoznačný. Lomnice se prosadila ve všech svých čtyřech pokusech a Krásno promarnilo hned své první dvě, díky skvělým zákrokům brankáře Marky. Z družstva Baníku se pak trefil jediný Pinc, ale to už k obratu nestačilo. Druhý bod si tak při penaltách zajistila Lomnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl (OSS Lomnice): S utkáním jsem spokojený, především s tím, že pro nás nakonec bylo vítězné, alespoň díky penaltám, takže jsem se v tabulce Krásnu alespoň přiblížili. Ale především byl pro nás tento zápas skvělou přípravou a zkušeností do dalších kol, protože Krásno bylo velmi kvalitním a nepříjemným soupeřem, hrálo skvělý fotbal a rozhodně nedorazilo jen s úmyslem bránit. Hráli technicky, byli velmi bojovní, výborní na míči i rychlostně. Co bych velmi kladně ocenil z naší strany je to, že jsme nepolevili a ve druhé půli jsme je trochu přehrávali. Jinak byl ten zápas velmi vyrovnaný a myslím, že by nikdo nemohl nikomu nic vyčíst, kdyby utkání skončilo 1:0, nebo 0:1. Ale myslím, že je dobře, že skončil tak, jak skončil, protože by to byla škoda, body si totiž zasloužily oba týmy. Bohužel pro Krásno, hostující hráči nezvládly penalty a my jsme se radovali z druhého bodu.

TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Já si myslím, že to byl vyrovnaný zápas a remíza byla spravedlivá. My jsme sem nepřijížděli s žádným očekáváním, nevěděli jsme, jak to bude v obou týmech po přestávce vypadat, a tak jsme se chtěli soustředit jen na náš výkon. Nechtěli jsme to hrát dozadu, chtěli jsme hrát konstruktivně a nedělat chyby, protože jsme tušili, že to bude těžké a bude moci rozhodnout každá maličkost. Dnes to bylo hodně o štěstí.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Marka [-] - J. Oršula [-] , R. Čipera [-] (65. L. Maňák [-] ) , S. Hauf [-] , M. Zach [-] (72. F. Čermák [-] ) , R. Knaf [-] , R. Macek [-] , T. Tonhauser [-] (84. M. Štěpanovský [-] ) , J. Janovský [-] , F. Obešlo [-] , M. Matoušek [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - K. Václavík [-] , L. Ruppert [-] (48. M. Kvapil [-] ) , P. Poplštejn [-] , L. Šereda [-] , J. Husák [-] (65. T. Pinc [-] ) , W. Lorenz [-] , P. Michalec [-] (52. J. Masopust ml. [-] ) , V. Kvapil [-] (86. R. Trnka [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , K. Šereda [-]

ŽK: 40. M. Zach - 86. L. Šereda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Godža Ladislav - PTÁČEK Josef (N), SCHLOSSBAUER Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.