Touškov si z překvapivě vyrovnaného utkání nakonec odváží tři body


Branky


36. J. Rada , 81. V. Tyr - 15. J. Kalaš , 56. J. Hauer , 80. D. Kovanda
0

Vítězství v utkání pátého Touškova a jedenáctých domácích - Letné bylo tipováno hostujícímu celku. Ten nakonec v tomto utkání vyhrát dokázal, hráči Letné ale předvedli velmi solidní výkon a Touškov se musel spokojit s hubeným vítězstvím 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hráči obou celků začali utkání aktivně. Bylo vidět několik akcí na obou stranách. Ty se po první desetiminutovce částečně uklidnily, dokud však nepřišel první gólový zápis hostů, v 15.minutě se prosadil Jan Kalaš, který poprvé překonal brankáře Chaloupku – 0:1. Domácí však nenechali Touškov bez odpovědi. Měli několik šancí, které nakonec skončily šťastně pro Letnou, v 36.minutě se totiž prosadil Jaroslav Rada po centru Martin Dobrého z pravé strany - 1:1. Do konce první půle bylo k vidění několik šancí na obou stranách, žádná z nich ale neskončila za brankovou čarou. První poločas tedy skončil vyrovnaně – 1:1.

Touškov byl důslednější v zakončeních

Z šaten se vrátil aktivněji kádr Touškova. Ten po několika pokusech znovu zvládl skórovat, konkrétně Jaroslav Hauer, který zvýšil na 1:2 a na delší dobu umlčel domácí. Ti nebyli schopni se pořádně prosadit a po nějakou dobu se skóre nezměnilo. Bohužel pro Letnou si připsali další gól znovu hosté. V 80.minutě se prosadil David Kovanda a zvýšil na 1:3. Domácí se inkasovaným gólem probudili a dokázali gólové manko snížit v 81.minutě po gólu Václava Tyra, který zakončoval hlavou po centru z pravé strany a nechal gólmana Vrbu bez šancí 2:3. Bohužel pro Letnou už bylo pozdě na srovnání nebo případný obrat a Touškov se mohl radovat z hubeného vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Martin Dobrý: Jednalo se o vyrovnané utkání, měli jsme mladou sestavu, Touškov měl v týmu také své mladé hráče. Nakonec utkání skončilo těsnou výhrou hostů, ale my jsme podali dobrý výkon také.

TJ Sokol Město Touškov B
dodáme:



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hodek Jakub - SVOBODA Václav (N), SYROVÁTKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.