Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 13:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Miletína přehrála vedoucí zálohu Sobotky


0

Rozhodnutí padlo v rozmezí sedmi minut druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení Miletína B

Souboj rezerv vyzněl výrazně lépe pro Miletín. Ten se dostal do vedení již v osmé minutě, kdy se trefil Drahonínský. Do konce úvodní pětačtyřicetiminutovky už branka nepadla. 

Dvě trefy v rychlém sledu pomohly domácím k výhře

Druhý poločas byl na gólové okamžiky podstatně bohatší. Jistý klid do domácích řad přinesl v 60. minutě Kulina a Miletín vedl nad lídrem tabulky 2:0. Definitivní pojistku zařídil o sedm minut později Kulhánek. Sobotečtí kontrovali přesným zásahem Stoklasy v 71. minutě. Střelci druhé a třetí branky Miletína pak v dalším průběhu vstřelili svou druhou branku v zápase. Na 4:1 nejprve zvýšil Kulina a v 89. minutě vsítil pátý gól Kulhánek. Rezerva Sobotky ještě stihla v samotném závěru výsledek upravit na konečných 2:5 z jejího pohledu, úspěšným střelcem byl Kalinka. Miletínští tak povýhře o tři branky zaskočili vedoucí celek dosavadního průběhu soutěže. 



Ohlasy k zápasu


SK Miletín B
Komentář domácích: "V neděli jsme přivítali lídra naší soutěže, SK Sobotku B. Po úvodním oťukávání a oboustranném zastřelování se domácí ujali vedení po rychlém brejku zakončeném Markem Drahonínským. Hosté měli velikou šanci na vyrovnání z pokutového kopu, ale hostující střelec minul branku. Domácí do druhého poločasu prostřídali a nový hráč "Styv" Kulina zvýšil na 2:0. Branku na 3:0 přidal Jindřich Kulhánek a za tohoto stavu domácí polevili. Hosté pak snížili krásnou střelou na 3:1. Po několika šancích na obouch stranách vrátil domácím třígólové vedení opět Kulina a v posledních pěti minutách skórovali nejdříve domácí, kdy i Kulhánek vsítil svoji druhou branku v utkání - 5:1. To však ještě nebylo vše. V poslední minutě hosté zkorigovali na konečných 5:2 krásnou střelou zpoza pokutového území."




Sestavy


SK Miletín B
J. Kafka [-] - P. Balihar [-] , J. Kulhánek [-] , P. Jalový [-] (46. Š. Kulina [-] ) , M. Drahonínský [-] , J. Šotola [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , A. Brentner [-] (56. L. Nosek [-] ) , T. Lámr [-] , O. Kožíšek [-] , O. Krušina [-] , L. Fof [-]

SK Sobotka B
M. Taneček [-] - L. Dirr [-] , T. Kalinka [-] , P. Procházka [-] , J. Nývlt [-] , F. Stoklasa [-] , M. Mikulecký [-] (61. J. Kužel [-] ) , L. Halbych [-] , P. Chrpa [-] , J. Dušek [-] , J. Ort [-]

Počet diváků: 57. Rozhodčí: Hron Miroslav - MENCL Milan (N), MAJDL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.