3:5
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat jako hrom!


Branky


9. T. Chmelík , 13. J. Duben , 18. J. Duben - 19. P. Petrů , 48. M. Karásek (p.) , 81. M. Jančuk , 84. L. Haman , 88. E. Mačo
0

Domácí Radvanice chtěli udržet kontak s čelem tabulky a tak potřebovali na svém krásném hřišti potvrdit roli favorita. Proti byl ovšem houževnatý soupeř z Lampertic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vypadalo to na jednoznačnou záležitost

Lamptertice přijeli na půdu Radvanic jako mírný outsaider a v úvodní půlhodině utkání to opravdu vypadalo na jednoznačnou záležitost. Domácí drželi míč na svýk kopačkách a soupeře nepustili do jediné vážnější příležitosti. Naopak po krásné kombinaci na jeden dotek šli brzy do vedení zásluhou Dubna. Ten samý hráč po další hezké akci po straně hřiště zvýšil na 2:0 a ještě než uběhla půlhodina, bylo to 3:0, když se trefil Chmelík. Radvanice poté trošku polevili v aktivině a hra se začala srovnávat a Lampr vycítil možnost, vrátit se do utkání. A to se také povedlo! Brankou do šatny vykřesal naději Petrů.

Zkrat Királa nastartoval k obratu

Do druhého dějství se šlo za stavu, který byl zrádný pro oba týmy. Lampr cítil šanci alespoň na vyrovnání a Radvanice naopak museli znovu zabrat, aby to Lamperticím nedovolily. Jenže jakoby se namotivovali až moc. Nejprve Királ hloupě fauloval v šestnáctce a kapitán Karásek penaltu bez problému proměnil. A aby toho nebylo málo, po pár minutách držel rozhodčí v ruce znovu žlutou kartu, bohužel pro domácí tým to byla druhá pro beka Királa a tak šel předčasně do sprch. Poté se obraz hry naprosto obrátil a na hřišti zcela dominovali hosté! Hráli velice přímočarý a především produktivní fotbal a během čtvrt hodiny otočili výsledk ve svůj prospěch. V samém závěru ještě přidali jednu branku a nadělili Radvanicím "bůra"



Ohlasy k zápasu


FK Baník Radvanice
Kapitán domácích: Rozhodčí utkání absolutně nezvládl!




Sestavy


FK Baník Radvanice
T. Horký [-] - T. Seňko [-] , M. Winter [-] , T. Chmelík [-] , R. Királ [-] - J. Duben [-] , J. Holeček [-] (77. L. Maixner [-] ) , M. Dvořák [-] , L. Císařovský [-] - L. Koníř [-] , L. Poskočil [-] -

TJ Jiskra Lampertice
D. Šelepec [-] - P. Petrů [-] , E. Mačo [-] , M. Bálint [-] (46. L. Haman [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Karásek [-] , J. Drábek [-] , R. Sadílek [-] , M. Jančuk [-] , J. Barvínek [-] (77. P. Bauman [-] ) , J. Popelka [-] (46. D. Hrnčíř [-] )

ŽK: 47. R. Királ - 33. M. Karásek , 58. R. Sadílek , 68. M. Jančuk , 89. L. Haman . ČK: 72. R. Királ .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MICHL Filip - ŘÍHA Michal, DUBEN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.