2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení připravili fotbalisté Krakovan


Branky


0

Mohli jen překvapit a to se stalo. Vedoucí celek tabulky se sice rychle ujal vedení, ale za pár minutek vyrovnal Roman Tlučhoř. Tentýž hráč rozhodl o třech důležitých bodech pro domácí deset minut před koncem zápasu. Krakovany poskočily na jedenáctou pozici, Brod má na čele desetibodový náskok.

 

... obodujte výkon hráčů, rozhodčího, trávník, klobásu, atd ...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se lídra nezalekli

Celá stovka diváků se sešla na hřišti v Krakovanech a přestože byla celkem zima, domácí borci je rozehřáli. Proti nim se na trávník postavil vedoucí celek tabulky, který zatím mnoho bodů neztratil. Asi nebylo mnoho nadšenců, kteří by to očekávali tentokrát. Jenže to si nemysleli hráči domácího týmu. Trenér Chlád, zdá se, naordinoval správnou taktiku. Ale zkraje to tak nevypadalo. Hned ve druhé minutě se hráči z Kutilky proháčkovali po pravé straně, přesná přihrávka našla před prázdnou kasou Jakuba Hanzla a ten otevřel skóre - 0:1. Tato branka hosty dostala do pohody, ale v osmé minutě bylo vše jinak. Roman Tlučhoř si naskočil nejvýše na rohový kop a skóre srovnal - 1:1. Od té doby byla vidět na domácích hráčích chuť zápas "odjezdit". Český Brod byl kvalitativně lepší, držení míče bylo na straně hostí, ale šancí mnoho nebylo. A když už, tak míč mířil z kopaček českobrodských nad břevno. Krakovany se zase snažily využít výšky svých hráčů při standardních situacích. Po jedné z nich už už mířil míč do sítě, ale trefil na brankové čáře krakovanského muže, který tak nechtěně zabránil jisté brance.

Roman Tlučhoř rozhodl deset minut před koncem

I druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako ten první. Brod se snažil strhnout vedení na svou stranu, ale obětavost a zarputilost krakovanských neznala mezí. A to nejlepší pro diváky přišlo deset minut před koncem - Roman Tlučhoř se prosadil v utkání podruhé, když prostřelil brankáře Vymazala a stanovil konečný účet utkání - 2:1. Hosté tak podruhé v sezóně prohráli a jejich náskok na čele se zmenšil na deset bodů. Důležitěkší dopad mohou mít tyto "nečekané" body pro domácí. Ale počítat zajíce budeme až na konci soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Brod začal dobře, přehrávali nás, dali brzy gól. My jsme se snažili po standardkách, protože máme v týmu urostlé hráče, kteří se dokážou prosadit. Brod nás v druhé půli přehrával, ale zarputilostí, bojovností a nasazením jsme je nepouštěli do vyložených šancí. Byl to náš nejlepší výkon na jaře. Body jsou pro nás cenné, protože jsme s nimi nekalkulovali. Všichni to odbojovali, chválím kluky, byla tam řada nadstandardních výkonů.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , M. Věříš [-] , M. Skokan [-] (73. J. Robovský [-] ) , S. Šindelář [-] - R. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , L. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] (89. V. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Olexa [-] -

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - J. Skořepa [-] , R. Böhm [-] , J. Moško [-] (68. D. Černý [-] ) , Z. Šmejkal [-] (67. M. Šmejkal [-] ) , T. Mašanský [-] (78. P. Morávek [-] ) , J. Makovský [-] , M. Kozlíček [-] , J. Hanzl [-] , F. Berousek [-] , J. Bouma [-]

ŽK: 42. S. Šindelář , 63. P. Kozel , 88. R. Tlučhoř .
Hráči zápasu: R. Tlučhoř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Martin - KUBIČEK Luboš (N), SAHULA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.