Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod v utkání prohrával, ale dotáhl zápas do vítězného konce


Branky


0

Diváci možná očekávali jednoznačný průběh, ale hosté byli proti. Již v patnácté minutě se ujali vedení, jenže Brod do poločasu srovnal. Dva góly Makovského v druhém poločase daly vedení domácím. Hosté se nevzdali, snížili, ale na víc to už nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany se nebály hrát fotbal

Hostující Plaňany vstoupily do utkání odvážně a již během prvních deseti minut si vytvořili dvě šance, které jsme bohužel neproměnili. Dokonce se ujali vedení, když po kombinanční akci překonal Vymazala v brance domácího týmu Dominik Minarčík - 0:1. Zanedlouho poté ovšem po rohovém kopu domácích a následném závaru bylo vyrovnáno - trefil se Jiří Bouma - 1:1. Domácí potom nastřelili břevno a dvakrát zachránil vynikající Michal Hradecký. A když své šance neproměnili ani hosté, poločasový stav byl 1:1.

Český Brod si své vedení pohlídal

Do druhého poločasu vstoupili hostující hráči Plaňan opět velmi aktivně, ale Proskočil či T. Freund své "gólovky" neproměnili. A tak trestal soupeř na druhé straně. Po precizním trestném kopu Jana Makovského šli českobrodští do vedení 2:1 a tentýž hráč se prosadil ještě jednou, když zvyšoval po kombinační akci na 3:1. Ale Marek Švehla, po průniku přes tři hráče a povedenou střelou z dvacetimetrové vzdálenosti, opět utkání zdramatizoval - 3:2. Do konce utkání zbývalo téměř dvacet minut, ale hostujícímu mužstvu se i přes dobré možnosti však vyrovnat nepodařilo. Český Brod tak udržel jarní neporazitelnost, Plaňany drží sedmou příčku. Plaňany hostí v příštím kole nepříjemné Libodřice a budou chtít bodovat.

 


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Dle mého názoru byl tento zápas nejlepším, který jsme v OP odehráli. Oboustranně velmi dobré utkání, odehrané ve vysokém tempu. Byli jsme minimálně vyrovnaným soupeřem a zápasu by slušela spíše remíza. Hra nahoru - dolů, šance na obou stranách, krásné góly, vynikající gólmani.



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Mrázek [-] , J. Moško [-] , J. Skořepa [-] , J. Hanzl [-] , T. Mašanský [-] (89. M. Kratochvíl [-] ) , J. Makovský [-] , R. Böhm [-] (84. P. Morávek [-] ) , M. Kozlíček [-] (73. M. Šmejkal [-] ) , T. Čermák [-] (46. A. Moravec [-] ) , J. Bouma [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] (46. M. Bug [-] ) , T. Freund [-] (73. T. Kučera [-] ) , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , D. Minarčík [-] (80. J. Kozdera [-] ) , M. Vinš [-] , J. Nebřenský [-]

ŽK: 68. M. Kozlíček , 81. M. Mrázek , 86. J. Moško - 25. M. Švehla , 29. T. Freund .
Hráči zápasu: J. Makovský - M. Hradecký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FLIGR Lukáš - KULHAVÝ Pavel (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.