2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým ze Staré Paky zvítězil těsně 2:1.


Branky


16. D. Rolf , 76. D. Dohnal - 33. M. Munzar
0

Utkání dvou rozdílných poločasů, když domácí tým se soustředil především na brejkové situace, které jsou jejich doménou. Vítěznou branku za tým Staré Paky vstřelil dobře hrající D. Dohnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Dal se očekávat vyrovnaný zápas, protože aktuálně obě mužstva disponují dobrou formou a v každém zápase se snaží bodovat. Vždyť v minulém kole nechybělo mnoho a tým ze Staré Paky obral o body lídra z Nové Paky v sousedském derby před početnou diváckou návštěvou. Diváci viděli jednoznačně utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase Podskalan Podhradí překvapivě více tvořilo hru a mělo úvodní fotbalový tlak. Na druhé straně je známo o Staré Pace, že rychlé protiútoky do nezformované obranné řady je její doména. Právě z jednoho takového jsme se ujali vedení 1:0, kdy se krásně a pohotově trefil Dominik Rolf. Hosté dorovnali ke konci poločasu po teči z přímého kopu, kde Musil již jen bezmyšlenkovitě přihlížel míči, který se snášel za jeho záda, a bylo hned srovnáno na poločasových 1:1..

V druhém poločase domácí vstřelili jednu branku a rozhodli o vítězství 2:1.

Oba týmy šly tedy do kabin za vyrovnaného stavu 1:1 a Stará Paka jistě chtěla druhý poločas začít lépe než ten první a nepustit Podskalan Podhradí tolik do kombinační hry. Nabuzení v kabině se domácím podařilo, protože v druhém poločase z větší části převzali otěže zápasu do svých rukou a měli po zbytek zápasu více ze hry. Jednu z brankových příležitostí proměnil D. Dohnal v 76. minutě zápasu, který upravil skóre zápasu na 2:1 a zajistil domácímu týmu důležité tři body do tabulky okresního přeboru. Hra domácích, která je postavená především na realizaci brejkových příležitostí opět přinesla ovoce. Zápas podle trenéra Podskalanu Voldána R. ovlivnilo i zranění jeho dvou hráčů. Na druhé straně přišla pochvala rozhodčím, za odřízení tohoto zajímavého zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí Staré Paky): Ze zápasu jsem měl trošku obavy, poněvadž mužstvo Podhradí má momentálně výbornou fazónu. Opět jsme chtěli hrát od pevné obrany a nepouštět útočníky do šancí, což se nám opět povedlo. Kolektivním výkonem jsme dosáhli cenných bodů do tabulky a snad jsme potěšili o domácí příznivce. Mužem zápasu bych zvolil střelce Davida Dohnala, který v rozhodující chvíli zachoval chladnou hlavu a zajistil nám vítězství. Ale opět se budu opakovat, celý tým zaslouží hlasitou pochvalu za trpělivý a svědomitý výkon.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Pro nás smolný zápas. Zápas jsme začali dobře, ale z velikého úvodního tlaku jsme nic nedali a soupeř při první návštěvě naší půlky dal branku. Domácí hráli na brejky a to jim vyšlo. Zápas dost ovlivnilo zranění našich dvou hráčů. Zápas dobře odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - V. Kazda [-] , P. Šnajdr [-] , E. Bark [-] , O. Mercl [-] - D. Pakosta [-] , L. Brendl [-] (56. V. Pospíšil [-] ) , J. Blažek [-] (69. A. Pánek [-] ) , J. Fejfar [-] - D. Rolf [-] , D. Dohnal [-] (77. J. Jerie [-] )

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - J. Kořínek [-] (59. P. Kodym [-] ) , M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] - D. Zelinger [-] , P. Soukup [-] (77. J. Ramšák [-] ) , T. Bíšek [-] (20. R. Veselý [-] ) , P. Pištěk [-] - M. Portyš [-] , R. Voldán [-] - M. Portyš [-]

ŽK: 4. P. Pištěk .
Hráči zápasu: B. Musil - M. Munzar .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Haken Tomáš - ŠAMKO Vladislav, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.