0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice roznesly domácí Kopidlno v poměru 0:5, když famózní výkon předvedl Fiala Martin, který vstřelil všech 5 branek.


Branky


31. M. Fiala , 38. M. Fiala , 46. M. Fiala , 60. M. Fiala , 75. M. Fiala
1

Domácí Kopidlno bylo podle mnoha fanoušků favoritem utkání, protože v domácím prostředí neodevzdává body zadarmo. Bohužel pro ně byl v týmu Žlunic Fiala Martin, který neuvěřitelným střeleckým výkonem zařídil vítězství Žlunic 0:5 pěti brankami. Jednoznačný adept na hráče kola, což bude veliký důvod k rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Fialy znamenaly vítězství 0:2.

Diváci se v Kopidlně na první květnový den těšili na zajímavý zápas a především na vítězství domácích hráčů v tomto zajímavém zápase. Domácí záložní tým, který se pohybuje na chvostu tabulky, respektivě na předposledním místě, chtěl v zápase potrápit pátý tým tabulky ze Žlunic. Začátek zápasu byl vyrovnaný a branky se diváci dočkali až v 31. minutě, když se poprvé v zápase prosadil Martin Fiala a stanovil skóre zápasu na 0:1. Další branka padla v 38. minutě opět do branky Kopidlna B po střele opět Fialy – 0:2. Rána do vazu domácích přišla o minutu později, jelikož domácí hráč Dřímal Tomáš inkasoval červenou kartu za zmaření zjevné brankové příležitosti a musel odejít do kabin a domácí tým hrál o deseti hráčích. Do konce poločasu se již skóre zápasu nezměnilo a výsledek byl 0:2.

Další tři branky ostrostřelce Martina Fialy stanovily konečné skóre zápasu na 0:5.

Podle vyjádření hráče Žlunic se jeho týmu hrálo snad lépe proti jedenácti hráčům než proti deseti. Ale výsledek byl pro ně opravdu nadějný a o poločase muselo být v kabině domácích velice dusno, protože stav 0:2 a hra o deseti hráčích neslibovala nic závratného. Jestli si dali hráči Kopidlna B nějaké předsevzetí do druhého poločasu, tak všechny silné řeči vzaly za své hned v 46. minutě, protože v tento čas vstřelil branku opět Fiala Martina dokončil svůj hattrick – 0:3. Fiala ale neměl dost a svůj střelecký účet v zápase rozšířil v 60. minutě, když opět překonal brankáře domácích Kováře Miloše a stav byl 0:4. Ještě toho ale nebylo dost a Fiala opět udeřil a dal svůj pátý gól v zápase v 75. minutě, což zní neuvěřitelně a je jasným adeptem na hráče tohoto kola okresního přeboru – 0:5. Domácí ani neproměnili penaltu a zápas tak byl ukončen za stavu 0:5, což bylo překvapení pro všechny přítomné diváky. Tento zápas byl zápasem jednoho muže a to hráče Žlunic Martina Fialy, který vstřelil všech pšt branek svého týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): Zápas jsme zvládli velmi dobře kupodivu lépe se nám hrálo proti 11 to jsme si více přihrávali a dostávali se do šancí po křídlech. Poté co šel soupeř do desíti tak se míč více nakopával a někdy se zbytečně zadrbal. I když to byl celkově dobře podaný výkon celého týmu, tak dva hráče bych vyzdvihl. Tím prvním je Jakub Smutný, který udržel nulu a chytl penaltu a tím druhý je Martin Fiala, který byl jediným střelcem zápasu, když nasázel domácímu týmu 5 branek.



Sestavy


FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - L. Komárek [-] (61. V. Kazda [-] ) , Š. Malý [-] , P. Berounský [-] (55. M. Valnoha [-] ) , L. Komárek [-] (61. V. Kazda [-] ) - R. Dorď [-] (46. J. Brožíček [-] ) , P. Klaban [-] , P. Zedek [-] , T. Dřímal [-] - M. Šafařík [-] , T. Vodička [-] , V. Kotlář [-]

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - T. Szamko [-] (64. O. Tomi [-] ) , L. Novotný [-] , P. Calta [-] , O. Šádek [-] - O. Sys [-] , T. Pižl [-] , Z. Myška [-] (46. J. Calta [-] ) , P. Jiřička [-] - J. Kroupa [-] , M. Fiala [-]

ŽK: 70. M. Valnoha , 73. P. Zedek , 76. J. Brožíček - 54. J. Kroupa , 58. T. Pižl , 62. M. Fiala , 85. J. Smutný . ČK: 39. T. Dřímal .
Hráči zápasu: T. Pižl , M. Fiala .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Soukup Pavel - KLEIN Matěj, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 19:47
Rozhodci a pomezni predvedli nejvetsi tragedii, kterou bylo mozne zatim v OP videt. Ani vyhlaseny pan Novotny nikdy nepredvedl takovou tragedii. Domaci to po treti brance uz odevdali, ale ti mladi cucaci absolutne nerozumi hre a jejich cit pro hru nebo fair play jsou na bode mrazu!