0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičíněves opět propadla a prohrála v derby s Milíčevsí 0:3.


Branky


0

Poslední tým z Jičíněvse chtěl zapomenout na bídné výsledky z posledních kol a pokusit se o zázrak a v derby zápase obrat o body souseda z MIlíčevse. To se bohužel opět nepodařil oa doma nezůstal ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nepřinesl ani jednu branku.

V dnešním zápase chtěli domácí hráči napravit bídný výkon z minulého kola, když v Bělohradě inkasovali potupných 11 branek. Naopak Milíčeves chtěla urvat tři body, což byl jejich jediný cíl do tohoto zápasu. Nic jiného než tři body do tabulky okresního přeboru nepřipadalo pro hostující tým v úvahu v tomto derby zápase. Úvod zápasu byl z obou stran vyrovnaný, takže se diváci nějakého galapředstavení nebo fotbalové krásy nedočkali. Brankáři na obou stranách drželi čisté konto, takže první poločas překvapivě byl ukončen za bezbrankového stavu, což bylo jistě nemilé překvapení pro hráče hostujícího týmu. Rozhodčí Soukup Pavel tedy první poločas ukončil za stavu 0:0.

Zlepšení Milíčevse v druhém poločase znamenalo vítězství 0:3.

V kabině Milíčevse jistě nezazněla jen slova chvály, ale spíše naopak, protože nula na kontě branek na půdě posledního týmu z Jičíněvse byla jistě překvapivá. Úkol pro hosty zněl jasně, vrhnout vše do útoku, aby vstřelili branky a odvezli si všechny tři body. Rozhodnutí padlo hned v 54. minutě, když se za hosty prosadil Rejha Jakub a dal na 0:1. V 65. minutě vstřelil branku Lukáš Novotný a stanovil skóre zápasu na 0:2. Tentýž hráč zvýšil v 83. minutě na 0:3, což ho katapultovalo do sestavy 18. kola okresního přeboru. Do konce zápasu se již skóre zápasu nezměnilo a tak zápas skončil podle zápasových předpokladů. V derby zápase si tedy tři povinné body připsali hosté z Milíčevse, i když po prvním poločase to tak jasně nevypadalo. Zápas rozhodl druhý poločas, ve které hosté vstřelili 3 branky a domácí tým tak přikovali ještě více na dno tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Hudec Karel (trenér Jičíněvse): Opět nepovedený zápas, když druhý poločas rozhodl o vítězství hostů 0:3.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): První půli jsme měli víc ze hry, ale neměli jsme žádné větší šance. V druhé půlce jsme byli lepší, ale vypadalo to, že snad ten gól nedáme. A pak Čára konečně vstřelil branku. Pak jsem z dvou protiútoku přidal ty dva. Dohrávali jsme o desíti. Bursa byl vyloučen po druhé žluté za faul. Ale zasloužené vítězství. Ty body jsme potřebovali.



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - J. Šebek [-] , M. Jantač [-] , P. Muška [-] (89. O. Janeka [-] ) , V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] (46. J. Dittrich [-] ) , M. Doleček [-] , J. Suchánek [-] , V. Vošvrda [-] (80. J. Vojtíšek [-] ) , P. Komárek [-] (12. J. Pankrác [-] ) , D. Skořepa [-]

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Čapek [-] (65. P. Doležal [-] ) , J. Roman [-] , J. Březský [-] , J. Rejha [-] (70. R. Adamec [-] ) , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] , J. Roman [-] (30. M. Marhan [-] ) , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-]

ŽK: 72. J. Pankrác , 81. J. Suchánek - 49. J. Čapek , 51. J. Rejha , 70. J. Bursa . ČK: 80. J. Bursa .
Hráči zápasu: L. Novotný , M. Bursa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Soukup Pavel - KLEIN Matěj, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.