Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obehraná píseň


Branky


0

Čekalo se snad něco jiného? Krásné hřiště i prostředí ne a ne zvednout výkony stále více se trápícího týmu z Bohuslavic. První poločas dokonce odehráli domácí pouze v deseti mužích. Z těchto výsledků a přístupu vyvstává otázka: má význam držet Bohuslavice v okresním přeboru nebo dát šanci jiným týmům, tlačících se z nižší soutěže výš?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v poločase bylo jasno

Už samotný začátek utkání znovu ukázal, jáká je úrověň fotbalu v Bohuslavicích. Na překrásně upravené hřiště u novýk zrekonstruovaných kabin nastoupilo pouze deset domácích hráčů. Víc jich zkrátka není. Utkání tak začalo a domácí vzdorovali favoritovi hrajícímu v přesile do 25. minuty. To poprvé promluvil Prokop a otevřel skóre zápasu. Domácí bojovali, ale bohužel jen to nestačí. do 40. minuty svítilo na ukazateli skóre už propasných 0:4. Těsně před přestávkou alespoň kosmeticky snížil na 1:4 NAjman. 

Fošna pálil ostrýma

Do druhého dějství už vyběhlo na trávník 11 domácích borců, ovšem podle stavu, který svítil na světelné tabuli bylo jasné, že utkání se bude pouze dohrávat. Hned v úvodu navíc vsítil svůj druhý gól v utkání a celkově pátý Kuric a utkání se tak dohrávalo v naprosto tréninkovém tempu. K radosti fan clubu, který SOKOL doprovází na každé utkání hosté pálili ostrýma i dál. Především tedy Honza "Fošna" Prokop. Ten přidal ještě dvě pohledné branky a o tu sedmou se minutu po snižující brance domácích postaral bývalý divizní kanonýr Němeček. 



Sestavy


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - P. Škop [-] , D. Petera [-] , O. Ventura [-] , J. Bureš [-] , J. Vrána [-] , L. Eflér [-] , A. Vilám [-] , J. Najman [-] , D. Mucudis [-] , P. Panocha [-]

TJ Sokol Staré Buky
J. Moravec [-] - A. Týnek [-] , L. Záplata [-] , J. Němeček [-] , I. Kábrt [-] , J. Makovský [-] , J. Kuric [-] , J. Prokop [-] , D. Pálinkáš [-] , L. Nývlt [-] , J. Tošovský [-]

ŽK: 26. L. Záplata . ČK: 74. L. Záplata .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tandler Oto - MICHL Filip, PROKOP Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.