1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolaři z Harty


Branky


0

Utkání, které nemělo přímého favorita a od počátku se tak dal očekávat solidní boj především o střed hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden brejk udal směr

Z domácího pohledu, slušně řečeno, hodně nepovedený zápas. Ze strany hostů to vyl úlně jiný, fotbalově pohledný výkon. Přestože velmi brzy prohrávali a na začátku druhého poločasu šli dokonce do deseti, dokázali vyrovnat a nakonec zvítězit v penaltovém rozstřelu. Fotbalisté Mostku začali utkání ospale, přesto jim brzy vyšel jeden brejk a před hostující brankou se rázem zjevil Brádle, který zametal míč do úplně odkryté brány. Hráči Podhůří byli kombinačně lepším týmem, snažili se držet míč na svých kopačkách,  zakončovat, ale gólman Hlušička vytáhl několik skvělých zákroků a překazil jim tak gólovou radost. Domácím vůbec nefungoval střed hřiště, ale šance přicházeli i na jejich straně. A to stoprocentní!

Hned v úvodu druhé půle přišlo několik obrovských šancí i na domácí straně . Při jednom z brejků domácího útočníka zatáhl jako poslední za záchrannou brzdu stoper Hladík. Sudí ani vteřinu neváhal a poslal hostujícího stopera předčastně do sprch. Domácí obrana si koledovala o vyrovnání. Hosté hráli i v deseti dobrý fotbal. Dokonce lepší než domácí! V 73. minutě využili špatného mosteckého odkopu, prokombinovali se až do vápna a Zdržálek ze strany nekompromisně prostřelil Hlušičku. Poté ze hry odstoupil pro zranění rozhodčí Skrbek a zápas dořídil asistent Střížka. Mostek se vzpamatoval až v závěru, kdy ale mohl i paradoxně inkasovat.

A zase ten Zdržálek

 V penaltovém rozstřelu neuspěl hned první střelec, domácí Kubín trefil tyčku. Bonusový bod hostům zajistil ve třetí sérii Zdržálek.



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Vedoucí mužstva domácích: Hosté byli od úvodních minut lepším týmem, nesrazila je ani inkasovaná branka a ani vyloužení po polovině hry a tak si zaslouženě odvážejí dva body.

TJ Jiskra Podhůří
Trenér hostů: Dnes jsme měli smůlu, naopak Mostek měl štěstí. Takový je fotbal. Hrálo se však pohledné utkání a i dva body bereme.



Sestavy


FK Mostek
J. Hlušička [-] - D. Duchek [-] , R. Záruba [-] , J. Duchek [-] - V. Jirák [-] (73. O. Kubín [-] ) , J. Polák [-] , V. Zigo [-] (46. J. Piwko [-] ) - T. Krkonoška [-] - M. Bogáň [-] , J. Brádle [-] , L. Truhlář [-]

TJ Jiskra Podhůří
T. Hospodka [-] - J. Novotný [-] , D. Zdržálek [-] , S. Mlejnek [-] , P. Přívratský [-] (80. P. Kulhánek [-] ) , T. Jirků [-] , Z. Smejkal [-] , I. Lastomirský [-] , T. Pařez [-] , T. Hladík [-] , M. Němec [-]

ŽK: 73. J. Piwko - 93. M. Němec . ČK: 50. T. Hladík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skrbek Josef - STŘÍŽKA Daniel, ŠPULÁK Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.