O třech bodech v Jesenici rozhodl Čihař


Branky


0

Diváci si na nedostatek zajímavých momentů rozhodně nemohli stěžovat. Šance se střidaly na obou stranách a po vyrovnaném poločase se o vítězi atraktivní duelu rozhodlo až tři minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 10. minutě neproměnil první šanci z přímého kopu hlavou domácí Kotek. O dvě minuty později se však podařilo už Jesenici  skóre otevřít. Balý protáhl balón po levé straně a našel Worofku, který uklízel do prázdné brány, 1:0. V 15. minutě zachytil míč po chybě v rozehrávce Worofka, ale prováhal ideální čas na přihrávku, takže mu obránce Kněževse balón sebral. Z protiútoku mohl srovnat Kozák, jenže z pravé strany pouze trefil boční síť. Vyorovnání  z 20. minuty bylo připsán Hanychovi, jehož centr si srazil Mutinský do vlastní branky. O tři minuty později měl šanci z pravé strany kněževeský Kozák, ovšem Řehoř jeho šanci  chytil. Ve 37. minutě Čihař  centroval na Vrábíka, ale ani tentokrát se skóre neměnilo, protože zakončoval hlavou jen vedle. Poté ještě na druhé straně našel ze středu Brda nabíhajícího Jeníčka, ale obrana hostů jeho snahu zablokovala. Přes mnoho šancí na obou stranách, se  šlo do kabin za stavu 1:1.

 

Druhý poločas začaly gólově lépe opět Jesenice, když v 53. minutě  přehodil po pravé straně Jeníček vybíhajícího Lennera, 2:1. Brankáře hostů hned o chvíli později prověřil ještě Horvát, který vybojoval míč na půlce, zbavil  se pronásledovatelů a mířil opět na Lennera, ten však jeho střelu vyrazil a Fiala z dorážky bránu přestřelil . V 60. minutě se hostům z Kněževse podařilo vyrovnat, postaral se o to kapitán  Vrábík.  O chvíli později Kozák z blízka před Řehořem trefil pouze tyč.  O konečné podobě výsledku se rozhodlo ža čtyři minuty před koncem. Po centru zprava odvrátilli obránci Jesenice balón  k Čihařovi a ten z vápna parádně prostřelil Řehoře.Domácí  ještě mohli  v úplném závěru vyrovnat, ale hlavička Petra Johna skončila vedle.



Ohlasy k zápasu



FK Kněževes
Petr Krob: Výborný zápas z obou stran, který se musel divákům líbit. Obě mužstva během utkání zahodila několik gólových šanci. Několikrát nás podržel Láďa Lenner. Utkání nakonec rozhodl Radek Čihař, který se svojí gólovkou naložil jako zkušený snajpr.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , Z. Balý [-] - F. Horvát [-] - D. Brda [-] , D. Jeníček [-] - P. John [-] , J. Mutínský [-] , M. Worofka [-] (59. P. Šťastný [-] ) , P. Kotek [-] , V. Fiala [-] (70. J. John [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - K. Hrubý [-] , J. Žemlička [-] (46. M. Večěřa [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Kutílek [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] , L. Kozák [-] (80. P. Čihař [-] ) , P. Kollár [-]

ŽK: 52. M. Worofka - 55. L. Kozák , 88. J. Hanych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TITLBACH Marek - KUČERA Jiří, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.