Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

26.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po přestřelce nakonec zůstali šťastnější domácí


Branky


0

Domácí ale i přes výhru s jarem spokojení nejsou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli údajně ve slepené sestavě, s brankářem, sebraným na ulici, který si musel vypůjčit dres s nápisem FK Peruc na zádech. Úvod utkání ukazoval, že domácí budou mít velkou převahu a bylo jen otázkou minut, kdy vstřelí první gól. Hosté se dostali před peruckou branku po dvanáct minutách a hned měli velkou šanci, kterou Jožka K. kryl. V 15. minutě se ze skrumáže před brankou hostí odrazil balon od hlavy do sítě a bylo to 1:0. Fanoušci Peruckých čekali během chvíle další gól, ale hra se díky polevení domácích fotbalistů vyrovnávala. Ve 27. minutě lehce prošli hosté obranou a měli již druhou velkou šanci. No a o 2 minuty později uhodilo z podobné chyby obrany, vyrovnáno 1:1. Na hřišti pokračovala oboustraně nehezká a neplodná hra, až 2 minuty před koncem poločasu propadla za hostujícího brankáře učudlaná střela, 2:1. Radost netrvala dlouho, hned po minutě Lubenečtí přehodili Jožku K. na velkém vápně a do kabin se šlo ve vyrovnaném stavu 2:2. 
I v druhé půle pokračovala neurovnaná hra, až v 60. minutě diváci viděli prvou pěknou akci utkání, Peruc vedla 3:2. O 5 minut později rozhodčí odpískal nastřelenou ruku a z penalty domácí vedli již 4:2. Zdálo se rozhodnuto, ale nebylo! V 87. minutě po další hrubé chybě perucké obrany hosté skorovali a zdramatizovali závěr zápasu, 4:3. Nabuzeni se vrhli s vervou za vyrovnáním a nebýt závěrečného hvizdu, mohlo se jim to asi podařit.

 

Autor: Mirek Plazík Blažek



Ohlasy k zápasu


FK Peruc
Ohlas domácích fanoušků: Fotbalově snad nejhorší utkání jara a jen díky špatné formě obou brankářů alespoň bohatý brankový příděl. Peruc si vítězstvím udržela 10. místom v tabulce OP, ale jaro se na Peruci určitě nepovedlo.




Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - R. Horn [-] (46. P. Tůma [-] ) , J. Suchopár [-] , L. Linhart [-] , M. Máša [-] , M. Košín [-] (46. V. Kosinský [-] ) , M. Peterka [-] , M. Kratina [-] , J. Minařík [-] (61. M. Nechanický [-] ) , M. Čížek [-] (65. R. Sekula [-] ) , M. Bartoš [-]

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - J. Kohout [-] , J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] - D. Kupček [-] , P. Ledvina [-] - K. Zukal [-] , L. Horský [-] - D. Polena [-] , J. Kříž [-] , S. Vopat [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIŠL Marek - KAPLAN Vladimír (N), DLOUHÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.