Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 15:00

12.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter v přestřelce udolal Řepov


Branky


38. J. Antoš , 42. O. Najman , 55. M. Smetana , 73. M. Knotek - 27. T. Pollák , 49. V. Rambousek (p.) , 58. V. Rambousek
0

Vyrovnané utkání se v posledním kole odehrálo na Klášteře, kam zavítal Řepov. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a rozhodnutí nakonec přinesla až 72. minuta, kdy Klášter vstřelil branku na 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočení stavu těsně před půlí

Řepov opět doplatil na velmi úzký kádr a na Klášter přijel bez jediného náhradníka, do sestavy musel dokonce naskočit vedoucí mužstva Kotterman. Začátek zápasu se nesl v opatrném duchu, ani jeden tým nechtěl udělat první chybu. V první šanci zápasu se objevil ve 20. minutě domácí Antoš, ovšem hlavou branku z malého vápna ovšem přestřelil. Domácí byli o trochu aktivnějším týmem a hrozili především z rohových kopů, ovšem s těmi si řepovská obrana dobře poradila. A tak poprvé udeřilo na druhé straně hřiště. Lochman poslal přesným pasem do úniku Polláka, který si poradil zkušeně a lobem překonal vyběhnutého Kyselu - 0:1. Za pouhou minutu už to mohlo být pro hostý ještě veselejší, když se ve velké šanci po přihrávce Bonoma ocitl Kotterman, ovšem svoi šanci neproměnil a míč poslal nad branku. Vyrovnání stavu přišlo ve 38. minutě po chybě jednoho z řepovských obránců, který se s míčem zamotal u pomezní čáry, čehož využil Antoš, který míč ukořistil ve svůj prospěch, prokličkoval se až do vápna a prostřelil Babčáka - 1:1. Útočník Antos byl při chuti a mohl hned vstřelit druhou branku, ovšem tentokrát jeho pokus zastavila tyč. Klášter to ovšem nemuselo moc dlouho mrzet. Ve 42. minutě Bendl potáhl míč po pravé straně hřiště, nacentroval na zadní tyč, kde byl nikým nehlídaný Najman, který už jen zakončoval do prázdné branky. Do kabin tak šli po obratu spokojenější domácí fotbalisté.

Rozhodnutí z kopačky Knotka

Hosté se hned od začátku druhé půle tlačili za vyrovnáním, což se jim podařilo ve 49. minutě. Honzák vyslal dlouhým pasem do samostatného úniku Drahotu, který byl faulován Kyselou a verdikt sudího Stejskala byl jasný - penalta. K té se jako již tradičně postavil Rambousek a opět vyrovnal stav utkání. Z vyrovnání se ovšem hosté radovali pouhých 6 minut. Po centru z levé strany hlavičkoval velmi aktivní Najman a u brankové čáry dorážel míč do branky kapitán domácího týmu Smetana - Klášter opět vedl. S brankami se ovšem roztrhl pytel a v 58. minutě bylo opět vyrovnáno. Po zaváhání domácí obrany se k odraženému míči nejrychleji dostal Rambousek a podruhé v zápase poslal míč za Kyselu. Řepov měl poté šanci dostat se do vedení, střela z rohového kopu sice Kyselu překonala, ovšem na brankové čáře za něj zaskočil Rössler. V 72. minutě padla rozhodující branka utkání. Po nedohodě dvou obránců Řepova a dobrém presingu Najmana poslal míč hostující Kepka rovnou do úniku domácího Knotka, který s nabídnutou šancí nepohrdl a překonal Babčáka - 4:3. Hosté si ještě v závěru vytvořili pár šancí na vyrovnání, žádna z nich už ovšem neskončila brankou. Nejprve se řítil sám na branku Bonomo, ale branku minul. Poté se Řepovu rýsovala šance po odpískání přímého volného kopu z hranice velkého vápna, Lochman ovšem branku těsně minul. Poslední šanci zápasu měl Kotterman, který si naběhl na centr, ale hlavou poslal míč mimo tři tyče. Klášter tak udržel těsné vedení a rozloučil se se sezonou vítězně.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: Jsem rád, že v posledním kole hráči přistoupili k zápasu velice dobře. Hlavně Najman a Antoš odehráli velice dobrý zápas, ale chci poděkovat všem hráčům za jejich přístup v celé sezoně.

TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: Dnes se opět ukázala slabina - úzký kádr. Už několikátý zápas na jaře jsme hráli v jedenácti lidech. Dnes se navíc musel do hry zapojit i vedoucí týmu, aby nás těch jedenáct vůbec bylo. I tak jsme nezahráli špatně, až na chyby v obraně. Minimálně dva góly jsme soupeři darovali po individuálních chybách. Bez těchto chyb jsme tady mohli vyhrát. Škoda několika velkých neproměněných šancích na konci zápasu. Dnes to byl můj poslední zápas na lavičce Řepova a chtěl sem se rozloučit výhrou, bohužel, nevyšlo to.



Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
L. Kysela [-] - O. Najman [-] , J. Antoš [-] (88. R. Tesař [-] ) , J. Bendl [-] , M. Smetana [-] (72. T. Hajlich [-] ) , J. Kandráč [-] , P. Rössler [-] , L. Novák [-] (46. T. Burda [-] ) , M. Knotek [-] , G. Horák [-] , T. Král [-]

TJ Sokol Řepov
J. Babčák [-] - L. Honzák [-] , A. Drahota [-] , L. Kopa [-] - M. Lochman [-] , D. Kořínek [-] - M. Bonomo [-] , V. Rambousek [-] , T. Pollák [-] - E. Kotterman [-] , R. Kepka [-]

ŽK: 37. J. Kandráč , 49. L. Kysela , 77. J. Bendl - 64. M. Lochman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - NAVRÁTIL Pavel, MACHAČ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.