Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro se s vydařenou sezónou rozloučilo ve velkém stylu


Branky


0

Naopak Chodský Újezd se kvůli nevydařenému jaru propadl až na chvost tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání mezi Chodským Újezdem a Stříbrem vstupovali hráči s tím, že už o moc nejde. Stříbro mělo jasný postup a Újezd jednoznačně sestupovalo. I přes tyto skutečnosti byli hráči na hřišti v prvním poločase velice nervózní. Podle předpokladů hráli více méně domácí a hosté příliš příležitostí neměli. Když už se Petr Pikl dostal do zakončení, brankář Kostelníček zasáhl. Uklidnění domácích přišlo po zhruba půl hodině hry, když se na listinu střelců zapsal Turek.  Nervozita z hráčů Stříbra spadla a jakoby jim narostla křídla. Do konce poločasu toho však už nevyužili, a ten tak skončil za stavu 1:0.  

 

Druhý poločas začal, jak první skončil. Domácí ještě k tomu v 52. minutě vystřídali, přičemž na hřiště přišel Petrlák. Ten vlil život do uvadajících kombinací domácích, kteří od té chvíle naprosto dominovali. Černý žolík Petrlák hned v 60. minutě zvyšoval na 2:0. Na 3:0 po pěkné kombinační hře dával Radek Hřebík. V 68. minutě už to bylo 4:0, když svůj dobrý výkon podtrhl Petrlák druhým gólem. Domácím už zápas připadal spíše jako exhibice a s lehkostí zvýšili na 5:0. To když se v 76. minutě po další kombinační akci prosadil Zaoral Luboš. Alespoň čestný úspěch pro hosty zajistil kanonýr hostí Petr Pikl. Ten se i přes docházející síly vzepjal k sprintu pro balón za obranu a ladně přehodil vyběhnutého brankáře Kostelníčka. Zápas se stal odměnou pro domácí fanoušky, kteří musí být za celou sezónu velice spokojení. Konečný stav 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: Je to úžasné. S těma klukama pracuji dva roky a postup je pro nás odměnou. Nyní se ukáže, jestli na to máme a nebo ne. Někteří lidé nám fandí, někteří zase kritizují. Stejné je to i v životě.

TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: Hlavně bychom chtěli pogratulovat Stříbru k postupu. My jsme dohráli sezónu se spoustou zranění a takhle to pro nás dopadlo. Co k tomu říci.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - A. Mikulovský [-] (52. J. Petrlák [-] ) , J. Kertys [-] , D. Tůma [-] (73. J. Křelovec [-] ) , T. Florus [-] , J. Eliáš [-] , V. Turek [-] (56. O. Pavlas [-] ) , L. Zaoral [-] , R. Hřebík [-] , K. Blažek [-] , L. Ulč [-]

TJ Chodský Újezd
F. Opava [-] - M. Slowik [-] , Z. Slowik [-] (37. K. Louženský [-] ) , P. Štěrba ml. [-] , T. Černý [-] , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , V. Mráček [-] , P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 29. V. Turek - 6. P. Pikl , 25. J. Pikl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hodek Jakub - KAŠPAR Zdeněk, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.