Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naprostá divočina v Horažďovicích !


Branky


9. O. Stulík , 15. O. Stulík , 26. J. Boček , 37. M. Šašek , 83. J. Boček - 3. V. Turek , 16. D. Bláha , 19. D. Bláha , 38. T. Florus , 57. V. Turek , 78. T. Florus
0

Stříbro nakonec ovládlo přestřelku s Horažďovicemi a drží se za Nýrskem o skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice se pokusily už na začátku zneklidnit Stříbro, to když do branky postavily Stanislava Šafránky, tedy normálního hráče z pole. To se jim moc nevyplatilo, jelikož hned ve 3. minutě Turek otevřel skóre zápasu a to když se po uvolnění dostal ke střele, se kterou si Šafránek prostě neporadil.  Ovšem trenér Horažďovic si přichystal ďábelskou taktiku. Nařídil svému útočníkovi, aby čekal v prostoře mezi stopery. To do puntíku plnil Stulí Ondřej, který tak srovnal a poté otočil chod zápasu. Skoro se ani nechce věřit, že hosté za pouhou minutu opět srovnali. Z brejku se do zakončení zpoza vápna dostal Bláha, jenž také prostřelil chytajícího Šafránka. Bláhovi to připadalo dosti lehké, tak si to v 19. minutě zopakoval, po narážečce s Florusem. stav byl tak po 19. minutách 2:3 .V 26. minutě se do parádního zakončení dostal Boček. Ten těsně před gólmanem píchl do balónu a zahrál tak na libozvučné housle. Vedení domácím zpátky přinesl Šaškův gól. Remízoví poločas však zajistil Florus, když chytře po rozehrávce vystřelil z půlky a nachytal tak Šafránka v bráně.

 

Do druhého poločasu už Horažďovice upustili o matení brankářem a zpátky přivedli zkušenost v podobě Petra Macouna. I Stříbro udělalo změnu a začalo lépe bránit. To však znamenalo úbytek ofenzivních šancí. Dvě velké měly ještě Horažďovice, ovšem góly padaly na druhé straně. Když Turek šel sám na brankáře a zkušeně poslal míč k tyči, nebo když si Bláha s Florusem vyměnili pozice z prvního poločasu a druhý jmenovaný vstřelil vítěznou branku. Ještě stačil snížit Boček střelou k tyči po samostatném úniku. Stříbro tak vyhrálo s odřenýma ušima a dál stíhá Nýrsko. Konečný stav 5:6.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Mazuch Jiří: Mě osobně hodně mrzí druhý poločas. Stříbro to bezdůvodně zavřelo a už nehrálo tak útočně. I přes to jim přeju hodně štěstí v kraji.

TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: Velice si ceníme vítězství i když všichni víme, že náš výkon nebyl optimální.



Sestavy


FK Horažďovice
S. Šafránek [-] (46. P. Macoun [-] ) - V. Vrzal [-] - M. Šafanda [-] , J. Janouškovec [-] , T. Jůda [-] - M. Šašek [-] (75. K. Pivnička [-] ) , J. Sova [-] , J. Boček [-] , M. Greger [-] , M. Šedivý [-] , O. Stulík [-]

TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - D. Tůma [-] , V. Turek [-] , D. Bláha [-] (80. J. Petrlák [-] ) , J. Eliáš [-] (87. D. Pták [-] ) , L. Zaoral [-] , T. Florus [-] , R. Hřebík [-] , K. Blažek [-] , O. Pavlas [-] , L. Ulč [-]

ŽK: 22. M. Šedivý , 24. J. Janouškovec , 65. J. Boček , 66. T. Jůda , 69. M. Šafanda - 43. J. Eliáš , 60. D. Tůma , 70. D. Bláha .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kostelník Lumír - FILLINGER Miloš, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.