4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice porazily Žichovice a postaraly se o překvapení kola !


Branky


0

Zdálo se, že Žichovice jsou nezastavitelné. Pak jim ovšem stopku vystavily Černice a nenechaly jim ani bod !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Černice mají na svém kontě v sezóně pět výher, z toho dvě si připsaly proti Žichovicím. Na podzim uspěly na hřišti svého soka 1:0, dnes rozdílem ještě větším. Přitom hosté začali dobře a již v sedmé minutě otevřeli střelecký výčet utkání, když se po rychlé akci trefil Ion Butnaru. Ten mohl dnes vsítit hattrick, ovšem další trefa mu nebyla uznána pro ofsajd, poté netrefil z malého vápna prázdnou branku. A tak se ke slovu dostali i domácí, kteří dnes svého soupeře vyučovali v produktivitě. Po zhruba půl hodině hry vstřelil svoji první branku v utkání devatenáctiletý Radek Kozák, když přešel přes střed obrany soupeře a i trochu se štěstím prostřelil Jana Landu. Za nedlouho poté se po zbytečné ztrátě míče Žichovic dostal stejný hráč v dobré palebné pozici opět ke střele a mezi nohama vybíhajícího gólmana dokonal v utkání obrat. Necelou čtvrthodinku snů ještě do přestávky završil Petr Stoilov, když si nikým nehlídaný vyskočil na centr do malého vápna vyskočil Stoilov. Právě po souboji s ním se ještě v závěru úvodního dějství zranil jediný střelec hostí Butnaru, což útočné snahy Žichovic po zbytek duelu značně ovlivnilo.

 

Na padesát přítomných fanoušků tak mohlo být o přestávce spokojeno, ve vzduchu vysela pátá výhra sezóny. Ve druhém poločase se ještě hosté snažili s vývojem utkání něco udělat, ale přes větší aktivitu se jim již skórem pohnout nepodařilo. Definitivní podobu výsledku tak dal ve třiaosmdesáté minutě, a hattrick dokonal, Radek Kozák, když se po rychlém brejku středem obrany řítil sám na Landu, kterému nedal šanci. Domácí tak udrželi naději, že v soutěži neskončí poslední, hosté jsou osmí.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Mourek Lukáš: "K utkání s posledním týmem tabulky jsme odjížděli s pocitem získat povinné vítězství, opak však byl pravdou. Byl to náš nejslabší zápas jarní části sezóny, který odhalil naše největší slabiny, ze kterých se musíme do příští sezóny ponaučit. Domácí vyhráli zcela zaslouženě."



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] , O. Marušinec [-] - M. Laibl [-] (79. R. Nádraský [-] ) , V. Hasenöhrl [-] , M. Seman [-] - J. Müller [-] , P. Stoilov [-] - R. Kozák [-] , J. Mastný [-] (59. J. Nedvěd [-] ) , P. Mlnařík [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Benedikt [-] , M. Špírek [-] , J. Frýzek [-] , F. Róth [-] (77. J. Prokeš [-] ) , R. Beneš [-] , I. Butnaru [-] (45. M. Linhart [-] ) , S. Šteier [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

ŽK: 65. R. Kozák , 72. Z. Daněk ml. - 42. L. Mourek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Martin - ŠTĚPÁN Zdeněk, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.