Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd vyfasoval bůra a pomalu se loučí s 1. A třídou !


0

Horní Bříza ukázala, že umí hrát jak venku, tak doma. Možná bude mít trenér výhrady k prvnímu poločasu, ale ten druhý se Bříze povedl náramně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól příliš utkání nepomohl

 

Pro Chodský Újezd nehrálo toto utkání žádnou roli. Jako předposlední tým tabulky přijel na půdu třetího. Horní Bříza o toto postavení nechtěla přijít, proto ale musela vyhrát. Velice je uklidnil již ve 4. minutě Macháček, který  se po šťastných odrazech své vlastní střeli dostal ke krkolomnému, o to víc účinnému zakončení. Dokázal přehodit gólmana a Bříza šla tedy velice brzo do vedení. O to nechtěla přijít, a tak se stáhla a jen poskromnu útočila.  Příliš neútočil ani Újezd. Ten se však dostával alespoň k střelám z dálky, které ovšem míjely domácí bránu. Poločas tak skončil 1:0.

Zase ty změny v rozestavení

 

Do druhého poločasu trenér Horní Břízy poslal trochu pozměněnou sestavu s novou taktikou. Kombinační fotbal ! Ta zafungovala parádně a už v 49. minutě navyšoval Macháček. Střela z 16ti metrů, kolem obránců, prošla až k tyči.  Hned dvě minuty na to se ukázalo v čem tkví kouzlo kombinační hry. Rychlými přihrávkami se Horní Bříza dostala až na penaltový puntík. Odtud přesně vystřelil Sedlecký. A proč měnit něco co funguje ? Proto se po velice podobné akci znovu prosadil Sedlecký.  Zvyšoval už n 4:0 a stal se druhým dvougólovým střelcem. Pátý gól vsítil Fišer po neskutečné kombinaci. Na pravé straně přihrál Zavadil na Fišera, který potáhnul míč po lajně, narazil si s Macháčkem a zakončil k bližší tyči. Stav 5:0 z 80. minut přetrval až do konce.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelamn Martin: Řekl bych, že jsem spokojený s naším výkonem. První poločas jsme se ještě hledali, ale ten druhý už byl velice dobrý.

TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: Jeli jsme odehrát zápas s hodně dorostenci, což se taky promítlo na výsledku.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - P. Chocholatý [-] (67. J. Šmucler [-] ) , L. Janka [-] , K. Příhoda [-] , M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] (46. V. Zavadil [-] ) , J. Sedlecký [-] (61. V. Landa [-] ) , R. Šimice [-]

TJ Chodský Újezd
F. Opava [-] - D. Martínek [-] , P. Štěrba ml. [-] , K. Louženský [-] , V. Mráček [-] , P. Pikl [-] , J. Pikl [-] , P. Opava [-] , M. Trejbal [-] (41. P. Urbánek [-] ) , M. Beneš [-] , T. Vejvoda [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bína Roman - PETRŽELKA František, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.