0:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuku se povedlo vyhrát rozdílem třídy, možná i dvou !


Branky


14. M. Baran , 28. J. Ticháček , 36. J. Rous , 48. J. Rous , 67. L. Zajíc , 72. J. Kozák
0
V tenise "kanár", ve fotbale debakl. Jedna strana slaví vysokou výhru, druhá se může studem propadnout.  Tak nebo tak, Raková nezvládla další zápas a vypadá to s ní velice špatně.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raková tlačila jen slabých patnáct minut

 

Raková se stále snaží smazat tříbodový náskok Kdyně, ale Nepomuk k tomu nebyl dobrým soupeřem. I když se ze začátku zdálo, že by Raková mohla překvapit, když ve 4. minutě trefil Břicháček zařízení. Z dorážky pak Šilhánek břevno, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru. Domácí už slavili, ale radost jim zkazil brankový rozhodčí, který nic jako gól neviděl. Hra se poté rozkouskovala sériemi faulů, vyhrocenými souboji a spoustou nervozity. A v tom přišla 13. minuta a přímý kop Nepomuku. Obrané standartky se Rakové nedaří, čehož dokázal využít Baran, který dorazil míč za domácího brankáře. Další gólová standardní situace přišla v 28. minutě. Ticháček Jan vyslal míč z velice ostrého úhlu překvapivě na branku. Brankář nestačil plnohodnotně zareagovat a míč jen srazil do vlastní brány. Na 0:3 dal Rous Jan, po špatné rozehrávce domácího brankáře. Poločas tak skončil 0:3.

Rakové přestávka nepomohla !

Druhé dějství bohužel pro Rakovou kopírovalo to první s tou změnou, že nepřišel ani ten tlak Rakové na začátku. Místo toho přišla další chyba v rozehrávce. Obránce Reitspies zkazil rozehrávku a znovu vyslal Rouse do samostatného úniku, který i nyní nedal brankáři šanci. Ku podivu se domácí stále tlačili dopředu, ale brzdily je nepřesnosti v zakončení. Naopak hostům se povedlo na co sáhnuli. V 63. minutě se dostali do přečíslení 4 na 1, což nevyřešili příliš dobře a zakončili jen střelou mimo. Naopak výtečně si poradil Zajíc Luboš v 67. minutě střelou z vápna. Ještě ho v 72. minutě stačil napodobit Kozák a šestý gól byl na světě. Zároveň to byl i poslední hřebíček do rakve Rakové, která už dál nekladla odpor.  Konečný stav 0:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Domácí to neunesli dnes hlavně psychicky v hlavě, o čemž svědčí zbytečná červená karta, časté hádky se soupeři a dokonce i mezi sebou. Takhle si konec soutěže zřejmě nepředstavovali, ale šance žije dál a ještě jsou před nimi dva zápasy, kde se může naděje vykřesat, jen to chce se v hlavě srovnat.

FK Nepomuk
Viktora Josef: Hráli jsme venku a to jsou vždycky cenné tři body. Jsem velice spokojený s výkonem celého mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - J. Šilhánek [-] , J. Břicháček [-] , J. Silovský [-] , J. Bartoš [-] , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] , J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , D. Kašpar [-] (67. M. Běle [-] ) , M. Reitspies [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (80. J. Kalabza [-] ) , J. Ticháček [-] (55. V. Janoch [-] ) , R. Rous [-] (62. P. Kalabza [-] ) , L. Zajíc [-] (74. J. Slach [-] ) , J. Rous [-] , P. Váňa [-] , T. Voráček [-] , J. Kozák [-]

ŽK: 40. D. Kašpar , 43. J. Břicháček - 29. M. Baran . ČK: 61. J. Šilhánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jílek Aleš - LHOTÁK Luděk, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.