2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sice utrápené, ale vítězství. Baník Stříbro konečně bodoval naplno


Branky


0
První tým tabulky hrál s posledním, což mělo teoreticky znamenat jasné tři body. To Stříbro potvrdilo jen z poloviny. Body jsou sice doma, ale jednoduché to nebylo.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali výprask, přišla však taktika !

 

Zapás mezi prvními a posledními týmy tabulky mají dvě podoby. Buď  se jedná o ofenzivní pojetí favorita, přičemž se slabší tým brání a hraje na brejky. Nebo je tu i druhá možnost v podobě taktikou svázaného vyčkávání a takzvaného "pohlídání " zápasu.  Diváci bohužel museli sledovat druhou variantu, ale i tak se mohly těšit z dobrého výkonu domácích.  Ti vstoupili do utkání velice dobře a již v 8. minutě slavili po dobře zahraném rohu, když k tyči dával hlavou Radek Hřebík. Brzký gól domácího favorita příliš hru hostů neovlivnil. Byli dokonce blízko srovnání, když z rychlého protiútoku nastřelil Seman břevno. Hrou mezi vápny se stav utkání nějak nezměnil a poločas tedy skončil 1:0.

V celku poklidné dohrání.

 

Stav byl 1:0 a před týmy celý druhý poločas. Dostatek času k otočení, ale i k pojištění zápasu. Ovšem Stříbro není  na špici tabulky jen tak, a zkušeně zahrálo i druhý poločas. Po kapitánovi týmu Hřebíkovi se do listiny střelců zapsal i Florus a zpečetil tak výhru domácích. Ti si v poklidu došli pro tři body a černice už k ničemu nepustili. Dokázali tedy přejít i fakt, že k základní sestavě jim chybělo mnoho. Konečný stav 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: Před zápasem jsme museli přijmou roli jasného favorita, což jsme i splnili. Chtěli jsme doma vyhrát , tudíž jsem spokojený.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: Byl to průměrný zápas. Čekali jsme od Stříbra hodně, ale on nic fenomenálního nepředvedl.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - D. Bláha [-] (84. J. Petrlák [-] ) , T. Florus [-] , V. Turek [-] , L. Zaoral [-] , O. Pavlas [-] , R. Hřebík [-] , K. Blažek [-] , L. Ulč [-] , A. Mikulovský [-] (76. A. Kohut [-] ) , D. Tůma [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
J. Tománek [-] - M. Chvojka [-] , O. Marušinec [-] , J. Nedvěd [-] - M. Větrovský [-] , T. Mudra [-] (57. L. Šlajs [-] ) , V. Hasenöhrl [-] , R. Nádraský [-] (81. M. Laibl [-] ) , M. Seman [-] - P. Stoilov [-] , J. Müller [-]

ŽK: 24. L. Zaoral , 69. O. Pavlas - 34. O. Marušinec , 55. M. Chvojka , 64. R. Nádraský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pena Miroslav - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.