3:5
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková ovládla velice divoký zápas


Branky


22. J. Dufka , 45. T. Černý , 56. T. Černý - 50. A. Vrba , 62. P. Smitka , 71. J. Bartoš , 82. A. Vrba , 87. J. Břicháček (p.)
0

Ani gól do šaten nepomohl Chodskému Újezdu vyhrát. Třemi góly v závěru zápasu ho Raková položila na záda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raková šla do zápasu s vědomím, že pokud chce ještě o něco hrát, musí vyhrát. Prvních deset minut tak i vypadalo, ale žádná kloudná střela z toho nevzešla. Naopak na druhé straně zahrozil Petr Pikl. Tuto šanci následovalo nepřesně zakončení v podání Opavy Pavla. Po dalších šancích už se domácí dočkali. Ve 22. minutě Dufka dorazil centr hlavou a překonal bezmocného brankáře Světocha. Ten se však zranil a nahradit ho musel Černý Tomáš. Jako náhrada zafungoval perfektně, jelikož několik okamžiků před hvizdem dokázal navýšit vedení na 2:0. Stejně jako jeho předchůdce zakončil hlavou po centru. Poločas tak skončil 2:0.

 

Pro hosty to bylo velice těžké. Najít sílu k otočení zápasu je vždy náročné.  Jako první ji našel Vrba, který střelou k tyči v 50. minutě snižoval. Už to vypadal, že je tento gól nakopne, ale proti byl opět Černý. Našel si skulinu v obraně a vrátil domácím dvoubrankové vedení. To bylo však ze strany domácích vše. Po několika závarech před bránou Újezdu se prosadil Smitka a  snížil na 3:2. Ovšem v 74. minutě přišel nejkrásnější moment celého zápasu. Bartoš napřáhl ke střele z 25 metrů, jenž zazvonila o zadní konstrukci brány. Nešlo nic jiného než zatleskat a podívat se na tabuli se skórem 3:3.  Raková dál dusila soupeře až z toho přišlo otočení v podobě dorážky Vrby. V 86. minutě vše podtrhl proměněnou penaltou Břicháček 3:5 . Hosté zbytkem zápasu pohodlně dokráčeli k vítězství 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: Doplníme ...

TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Hosté v klidném konci dokráčeli k důležitým třem bodům do tabulky a ještě vykřesali šanci na lepší konečné umístění.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - J. Dufka [-] (34. T. Černý [-] ) , V. Mráček [-] , Š. Otava [-] (86. P. Štěrba ml. [-] ) , P. Pikl [-] , J. Pikl [-] , P. Opava [-] , M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] , T. Vejvoda [-] , J. Zivčák [-]

TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - J. Břicháček [-] , J. Silovský [-] , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] (90. M. Běle [-] ) , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] (88. J. Šilhánek [-] ) , J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , D. Kašpar [-] , M. Reitspies [-]

ŽK: 23. Š. Otava , 86. J. Zivčák - 38. P. Vohár , 51. J. Bartoš , 55. J. Břicháček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - DUDA Václav, PETRŽÍLKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.