3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horadžovice třikrát skórovaly a porazily hostující Rakouvou


Branky


0

V druhém poločase se střelci probudili, a ukázali nám že jim střelecký prach ještě nevyschnul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raková nebyla v roli favorita, a tak mohla jen překvapit. Skoro se to povedlo v 9. minutě kdy střílený centr usměrnil Kašpar jen do břevna domácí branky. Nabuzení hosté se o dvě minuty později dostali do další šance. Běle ale nedokázal míč dopravit do odkryté branky. O další dvě minut se opět Běle dostal do samostatného úniku, nepřišel si však na brankáře domácích. Tato trojice šancí se ale bohužel stala jedinou zajímavou věcí v prvním poločase. Zbytek času byl vyplněn souboji, nepřesnostmi a  zkaženými centry.

 

 

V druhé půli se domácí dostali ke slovu. Na rozdíl od hostů dokázali využít šanci, která vyplynula z mírného tlaku. V padesáté minutě se hlavičkou na zadní tyč prosadil Šafanda. Za stavu 1:0 se hosté nemohli dostat ke své hře z prvního poločasu a dál se bránili. Deklarovalo to neúspěšné vystavování domácích do ofsajdu . Toho využil Boček a stav byl 2:0. Odpověď přišla ihned. Minutu po inkasování se radovali i hosté.  Bartoš zakončoval centr k tyči jako pravý mazák. Dále se hosté pokoušeli vyrovnat. Vyrovnání se však lekl Bůcha. Naopak, do zcela otevřené obrany, se vydali domácí. Po centru se ze strany náramně trefil Vrzal. Vymetl šibenici a rozhodl o konečném výsledku 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Boř Miloš: Z naší strany byl první poločas bez pohybu. Soupeř nedokázal proměnit své šance a tak jsme první poločas nějak přečkali. Druhý byl mnohem lepší. Po třetím gólu jsme se uklidnili a bylo hotovo. Šli jsme tomu asi víc naproti.

TJ Sokol Raková
Pavel Janda: Ten zápas měl vypadat zcela jinak. chtělo to chladnější hlavu v zakončení, hlavně na začátku zápasu. Mrzí mě absence tří stabilních hráčů ze základu - Břicháček, Silovský a Reitspies. Nedá se nic dělat, klíčové zápasy má Raková před sebou a musí se porvat alespoň o účast v baráži se soupeři, kteří jsou v tabulce nejblíže.



Sestavy


FK Horažďovice
M. Boř [-] - V. Vrzal [-] , J. Forman [-] - M. Šafanda [-] - J. Nauš [-] (29. J. Boček [-] ) , O. Chod [-] (46. A. Vachuška [-] ) - M. Forman [-] , M. Šašek [-] , J. Sova [-] (33. O. Stulík [-] ) , T. Jůda [-] , J. Janouškovec [-]

TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - J. Šilhánek [-] (65. L. Bůcha [-] ) , M. Běle [-] (65. F. Bůcha [-] ) , J. Bartoš [-] , A. Vrba [-] , P. Vohár [-] , P. Smitka [-] , J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , V. Štincík [-] , D. Kašpar [-]

ŽK: 32. O. Chod , 89. M. Šafanda - 40. J. Šilhánek , 80. D. Kašpar , 86. J. Rottenborn .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Plzák Martin - VOCELKA Milan, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.