3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Černice - Chodský Újezd našlo vítěze až po pokutových kopech


Branky


0

Zápas z chvostu tabulky se vyvíjel lépe pro domácí Černice, ovšem po faulu v závěru utkání a následném proměněném přímém kopě mohlo být vše jinak!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento zápas dvou mužstev z úplného konce nesliboval nic převratného. Nicméně se prognóza  nevyplnila a diváci sledovali pořádné drama.  V 21. minutě se prosadil po rohovém kopu Trejbal. Ten trefil z hranice vápna na zadní tyč a hosté se radovali. Dále se hrálo velice vyrovnaně, avšak přeci jen měli hosté trochu více příležitostí. Žádnou další ale neproměnili.

 

V druhém poločase, přesněji v 58. minutě se prosadil domácí kanonýr  Stoilov. Ten se po krásné přihrávce dostal do "samostatného nájezdu" a chladnokrevně proměnil. O deset minut později přidal další branku domácích Kozák a bylo otočeno na 2:1. V 89.minutě obdržel Marušinec druhou žlutou za faul při brejku soupeře  a klidil se do sprch. O to víc ho musí mrzet jeho faul, jelikož Slowik z nařízeného přímého kopu vyrovnal na 2:2.

 

 

Pokutové kopy ovládli domácí v bilanci 6:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Daněk Zdeněk: Byl to vyrovnaný zápas posledního s předposledním, co víc k tomu říct ?

TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: Byl to vyrovnaný zápas. Mohli jsme rozhodnout v první půli, ale neproměnili jsme naše šance. Nechali jsme soupeře otočit vývoj a potom jsme se štěstím vyrovnali v 90. minnutě.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Laibl [-] , O. Marušinec [-] - M. Mur [-] , T. Mudra [-] , M. Seman [-] , R. Nádraský [-] (57. V. Hasenöhrl [-] ) - P. Stoilov [-] , R. Kozák [-]

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - T. Vejvoda [-] (19. P. Štěrba ml. [-] ) , M. Trejbal [-] , P. Opava [-] (6. J. Zivčák [-] ) , M. Beneš [-] - M. Slowik [-] , V. Mráček [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] - P. Pikl [-] , T. Černý [-] (65. K. Louženský [-] ) -

ŽK: 54. O. Marušinec , 77. M. Chvojka . ČK: 89. O. Marušinec .
Místo: Černice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šauflová Jana - DUDA Václav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.