Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

9.0

Tři góly v rozmezí pěti minut zajistily Kralovicím plný počet bodů proti Křimicím


Branky


67. M. Brousil (vl.) , 69. V. Ježek , 71. P. Bulín
0

Kralovice sehrály v posledním domácím zápase vyrovnanou partii s prvním Stříbrem, které zápas nakonec se štěstím otočilo. Křimicím, držicím třetím místo v aktuální tabulce, se ale nic podobného nepodařilo. Hosté měli v bojovném utkání jen dvě vážnější šance, zatímco fotbalisté Kralovic jich měli tradičně doma více než dost a tři z nich v rozmezí pěti minut přetavili v plný bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První obrovskou šanci utkání měl  hned ve 4. minutě kralovický Lavička, který metr od brankové čáry nedokázal usměrnit skákavý balón do sítě. Kralovice potvrzovaly i v tomto zápase, že již tradičně mají silné vstupy do domácích utkání, ale v poslední době z vypracovaných příležitostí trestuhodně selhávají v zakončení. Další šanci měl domácí Řenč, který zkusil odvážně vystřelit z třiceti metrů a jeho klesající střela jen o kousek minula břevno za Hinterholzingerem. Na druhé straně se připomněl kousavým projektilem Kovačič, ale kralovický brankář Bodurka jeho střelu s námahou vyrazil. Do šancí se dostávali v prvním poločase už pak jen domácí, ale skóre do poločasu zůstalo bezbrankové.

 

Během pěti minut bylo rozhodnuto

Bojovný druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Domácí nepouštěli hosty do přímého ohrožení branky a jejich šance byli o poznání nebezpečnější. První branka odstartovala černou pětiminutovku pro hostující Křimice. Nejprve Lavička hledal centrem po rychlém protiútoku nabíhajícího Mareše, před kterým v tísni uklidil do vlastní branky míč Brousil, 1:0 pro domácí. To Běžela 67. minuta. Další šanci Mareše zlikvidoval vyražením míče Hinterholzinger a hned z protiútoku měl velkou šanci  na vyrovnání křimický Kovačič, ale jeho tvrdou střelu na přední tyči kryl Bodurka. O dvě minuty později nedokázala křimická obrana ani na třikrát odehrát míč do bezpečí, kralovický Ježek se zmocnil odraženého balonu a z hranice vápna propálil vše, co  mu stálo v cestě, 2:0. Snovou pětiminutovku pro Kralovice dokonal v 71. minutě Petr Bulín, který z hranice šestnáctky uklidil balón do sítě potřetí. Opaření hosté už se od té doby nezmohli na žádný odpor a domácí si pohodlně dokráčeli ve zbývajících dvaceti minutách pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Mareš: "Měli jsme po celý zápas více šancí, jen se dlouho čakalo na gól. Po třech slepených brankách jsme utkání už v poklidu dotáhli do vítězného konce. Mimo dvou střel se Křimice skoro k ničemu nedostaly, takže upracovaná, ale zasloužená výhra."

FC Křimice
Dobrý Petr: "Utkání bylo vyrovnané, šance byly na obou stranách. Pak jsme si dali vlastní gól a než se vzpamatovali, bylo prakticky po zápase."



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - V. Ježek [-] (83. J. Koudele [-] ) , J. Vlk [-] , D. Hyneš [-] , M. Horyna [-] - M. Bulín [-] , F. Volín [-] - J. Lavička [-] (76. M. Zeman [-] ) - P. Bulín [-] , R. Pařík [-] (29. J. Mareš [-] ) , M. Řenč [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - A. Adam [-] , J. Vonášek [-] , V. Kuneš [-] , J. Kovačič [-] , M. Klement [-] , T. Čechura [-] , J. Šváb [-] , F. Šváb [-] , M. Škoda [-] , M. Brousil [-]

ŽK: 72. M. Škoda , 85. J. Kovačič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jílek Aleš - DOKSANSKÝ Tomáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.